Ali Eren Beşerler'in açıklamaları şöyle:

"BEŞİKTAŞ'IN KADROSU GÜÇLENEREK GİDİYOR"

"Hocanın istekleri doğrultusunda yönetim transferlerin hepsini gerçekleştirdi. Rosier ve Ghezzal, şimdi de Alex Teixeira... Beşiktaş kadrosu daha da güçlenerek gidiyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Onun için de böyle oyuncuların alınması şarttı. Gerekli müdahaleleri Beşiktaş yönetimi yaptı. Tebrik etmek lazım. İnşallah onlar da buraya kısa süre içerisinde uyum sağlarlar, istenilen performansı verirler ve yine Beşiktaş geçen seneki gibi lig şampiyonu olur. Şampiyonlar Ligi'nden de gruptan çıkarlar."

"HAZIRLIK MAÇLARINA BAKMAMAK GEREK"

"Hazırlık maçlarında Beşiktaş yenilmesi, berabere kalması gayet doğaldır. Bunlara bakmayacaksınız. Siz lige bakacaksınız, sizin kadronuz zaten tam oturmamış. Kimse doğru düzgün oynamamış. Hazırlık maçlarında kaybedeceksiniz ki problemleri göreceksiniz. Bütün hazırlık maçlarını yenip de lige başladığınızda yenilmeye başlarsanız büyük sıkıntılar yaşarsınız. Bunlar önemli şeyler. Taraftarlar sakin olsun. Zaten gereken yapılıyor. Hocaya güveniyorlar, yönetim de üzerine düşeni yapıyor. Artık sakin olup beklemek lazım. Yeni transferlerden beklentiler çok büyük. Bunları karşılarlar mı, her transfer ettiğiniz uyum sağlayamıyor. Ama hoca da yönetim de elinden geleni yapıyor. Onlara Beşiktaş taraftarının destek vermesi lazım."

"BUNDAN SONRA TOP SERGEN HOCADA"

"Lig başladıktan sonra kötü gidilirse tabii ki eleştiri olur. 'Rosier' denildi, alındı. 'Ghezzal' denildi, problemler oldu ama onu da aldılar. 'Alex Teixeira' denildi, o da geliyor. Yönetim üzerindeki bütün yükü attı, bundan sonra top Sergen hocada. Sergen hoca da çıkarıp bu takımı oynatacaktır. Hepimiz Sergen hocaya güveniyoruz. Beşiktaş geçen senenin biraz daha üzerine koyup hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz." 

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ