Önder Hocayla devam edilmeli fakat devam edilmeme olasılığı da var. Şuan gündemdeki bir numaralı isim Şenol Güneş. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş'i istediği açıkça ortada. Başarısız geçen bir Pinheiro hamlesi vardı Beşiktaş'ın. Anlaşıldığı söylendi. Bir gün sonra İstanbul'a geleceği söylendiği. Fakat Pinheiro ve Estoril'den yapılan açıklamada bu transferin gerçekleşmeyeceği dile getirilmişti. Başarısızlıkla sonuçlanan bir transfer hamlesiydi. 

Gözler derbiye çevrilmişti. Önder Karaveli başarılı bir dönem geçiriyor Beşiktaş'ta ama Başkan Ahmet Nur Çebi deneyimli bir teknik adamın yanında yardımcı antrenörlüğe devam etmesi görüşü var. Bu isim de Şenol Güneş... 

Şenol ismi yine gündemde oldukça sıcak. Beşiktaş taraftarı da bu sezonu Önder Karaveli ile tamamlamak istiyorlar ama dün gece yaşanan talihsiz bir olay var. Önder Hoca'nın yaptığı açıklamalar oynatmış olduğu futbol, bizim futbol iklimimize aykırı açıklamalar yapıyor hem birleştirici hem de çok efendi bir üslupla konuştuğu için bazı insanlara ters geliyor. Üzülerek söylüyoruum bunu.

"KESİNLİKLE DEVAM EDİLMELİ"

Önder Hocayla devam edilmeli mi bence kesinlikle devam edilmeli. Çünkü kaybedecek bir şeyi yok Beşiktaş'ın. Bir Süper Kupa finali var Ziraat Türkiye Kupası var Avrupa'ya gitmek istiyor Beşiktaş. Bunu Önder Hocayla da yapabilir. Çünkü futbolcular da o sinerjiyi yakalamış. Bu yüzden Önder Karaveli ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum ben. 

GÖZTEPE MAÇI YORUMU

Göztepe düşme hattından uzaklamak istiyotsa önce teknik direktörleriyle yollarını ayırmalılar. Gözteeyi ayağa kaldıracak bir sistem oynattığını düşünmüyourum. Orta sahalarında bir kopukluk var. Önder Hoca bu kopukluğu değerlendirecektir. Beşiktaş'ın kolay kazanacağını düşündüğüm bir maç. Göztepe'nin böyle olması beni üzüyor. Göztepe'nin daha iyi yerlerde olmasını isterim. 

Duhuliye.com