Beşiktaş, sol bek transferini Altay'ın 19 yaşındaki oyuncusu Kazımcan Karataş ile çözmeyi planlıyordu. ancak Avrupa takımlarının özellikle Belçika ekiplerinin gözdesi haline gelen genç oyuncunun transferi hiç de kolay olmayacak gibi duruyor. Çünkü Westerlo, İzmir ekibibne daha önce ilettiği teklifin üzerinde bir teklifle geldi. Borç batağında kıvranan ve küme düşen Altay tarafı bu durumu memnuniyetle karşıladı. İzmir ekibinin idarecileri en yüksek fiyatı veren kulübe oyuncularını gönderecekleri mesajını iletti.

BEŞİKTAŞ PES ETMEDİ

Seçim sürecine giren Beşiktaş'ta favori isim olan şimdiki başkan Ahmet Nur Çebi çalışmaların aynen devam etmesine özen gösteriyor. Kazımcan Karataş transferini de yakından takip eden Çebi, seçimden sonra noktayı koymak için devreye girecek.

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

Bu sezon Süper Lig'de toplamda 23 maça çıkan genç sol bek, 2 asiste imza attı. İzmir ekibiyle 2026'ya kadar sözleşmesi olan Kazımcan'ın piyasa değeri 600 bin euro olarak görülüyor. Altay'ın bu transferden beklentisinin ise 1.5 milyon euro olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Fotospor