TFF 1’inci Lig'de Süper Lig hedefini ıskalayan Altay'ın genç stoperi Cenk Özkacar'a Fransa'dan iki kulübün talip olduğu öğrenildi.

Bu sezon vitrine çıkıp sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Cenk Özkacar'ı transfer etmek isteyen kulüplerden birinin Lille olduğu iddia edildi. Altay'ın Cenk transferi konusunda geçen hafta oyuncuya daha önce talip olan Trabzonspor'la prensipte el sıkıştığı ancak 19 yaşındaki savunmacının Karadeniz ekibiyle masaya oturmasına rağmen anlaşma sağlayamadığı belirtildi. 

AVRUPA'YA GİDECEK

Bu gelişme üzerine Beşiktaş ve Galatasaray da oyuncuyu talip oldu.Görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine oyuncunun geleceği açısından yurt dışında forma giymesinin daha doğru olacağına karar verildi. Altay'ın bu transferden en az 1 milyon Euro bonservis bedeli geliri elde etmeyi planladığı kaydedildi. İzmir ekibinin altyapısından yetişen Cenk, ligde 12 maçta, kupada 4 ise karşılaşmada görev alırken, Ümit Milli Takım formasını 2 kez terletti. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken 1.90 boyundaki sol ayaklı stopere daha önce Galatasaray da talip olmuştu. (DHA)