Fatih Doğan, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş'ın 37 yaş 261 günlük yıldızı Atiba Hutchinson, Denizli deplasmanında takımın kaptanı, sahanın örnek lideriydi.

Atiba'yı özel kılan Aboubakar'a 13 dakikada kendini göstererek girdiği pozisyon ve attığı açılış golü değil. En çok koşarak, özverili oynayarak mevkisinin dışında da ekstra sorumluluk alarak yaşlı ama örnek bir Kartal gibi arkadaşlarına liderlik etmesiydi. Belli ki Kaptan gibi bu ara takıma da çok yaramış.

Sergen Yalçın hocanın bu yıpratıcı sürecin ardından maça iyi konsantre olduğunu gördük. Hoca da kendine çeki düzen vermiş.

Takımın gollerden sonra kenetlenmesi ve sevinç yumağı oluşturması motivasyon açısından doğru yüklemelerin yapıldığının bir yansımasıydı. Sağ bek Rosier ilk yarıda ikili mücadeleleri kazanan, sürekli topu ileri taşımayı düşünen, takımda en çok adam eksilten ve bir de asist yapan görüntüsüyle çok iyi işaretler verdi. Oynadıkça açılacak gibi gözüküyor.

İki kanatta da oynayabilen Ghezzal'i sağ açıkta oynatan Sergen Yalçın solda Larin'i önde de Aboubakar'ı oynattı. Üç isim de oyunun içinde arzulu ve etkiliydi. Zamanla daha iyi olacaklarını gösterdiler. Sahanın iyilerinden Souza'nın topu kesmek isterken yaptığı hareket gereksiz ama VAR'ın Alper Ulusoy'a verdirttiği kırmızı doğru karardı.

Beşiktaş'ta yenilen golde ofsaytı bozan Welinton'un hanesine bir eksi daha yazıldı. Golden sonra 77'de yorulan Dorukhan'ın yerine Necip'in girmesi gecikmeli ama doğru karardı. Ancak Denizli'nin ilk golünde Welinton, ikincisinde Sacko'yu kaçıran Vida ve N'Sakala'nın hatası vardı. İki golü de çaprazdan yiyen Ersin'in duruşunu gözden geçirmesi lazım. Beşiktaş ilerlemek istiyorsa bu defans hattına çekidüzen vermeli...