Siyah-beyazlılar, bu doğrultuda daha önce kiraladığı Francisco Montero'yu transfer etmeyi planlıyor. Detaylar haberde...

Montero'ya Atletico'nun kapısı kapalı

Francisco Montero, İspanyol basınının günlerdir duyurduğu gibi La Liga ekibi Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone'nin planlamasında yer almıyor.

Bielefeld ve Beşiktaş istiyor

Oyuncuya Bundesliga ekibi Arminia Bielefeld ve Beşiktaş talip. Ancak; Bundesliga'da 1 Temmuz'da başlayan transfer dönemi bugün itibarıyla son bulacak. Dolayısıyla Bielefeld, bugünün sonunda Beşiktaş'a Montero transferinde rakip olmaktan çıkabilir.

Geçen sezon kaç maçta oynadı?

Beşiktaş'ta kiralık oynayan Montero geçen sezon 17 maçta forma giydi. 22 yaşındaki oyuncunun güncel transfer bedeli 3.7 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Görüşmeler sürüyor

Siyah-beyazlılar ile Atletico arasında görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş transferde şartlar istediği çizgiye gelirse imzalar atılacak.

Bu transferde oyuncu için belli oranda maç oynatma zorunluluğu ve satın alma opsiyonu belirleyici olacak. Beşiktaş belli bir maç oynatma zorunluluğuna sıcak bakmadığı gibi 2.5 milyon Euro'dan daha yüksek bir bedeli de kasasından çıkarmak istemiyor.

Ajansspor