* Takımın direkt oyuncuları; Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mohamed Elneny ve Victor Ruiz takımdan ayrıldı. Burak’ın yerine iki sezonda 9 maç oynayan Aboubakar geldi. Caner’in yerine N’Sakala, Elneny’nin yerine Mensah, Ruiz’in yerine de Wellington alındı. Gönül’ün boşluğunu Necip doldurmaya çalışıyor.

* Lens, Vida ve Ljajic problemleri bir türlü çözülemedi. Oyunculara sürekli olarak “gitmeleri” söylendi. Moralleri yerle bir oldu. Aksi cevaplar alınmasına rağmen kendilerini göstermeleri için 11’de sahaya sürüldü. Ters tepti. Olan taliplerde kaçtı.

* N’Koudou’nun sürekli sakat olması “kronik sakatlığı bilinerek transfer edildi…” iddialarını gündeme getirdi. Sağlık ekibinden menajerine karşı dava açılması için rapor istendi. Sakatlandığı gizlendiğinin kanıtlanması ve dava açılması gündeme geldi. Ancak tam bu sırada Aboubakar’ın transferi “sağlık heyetinin vetosuna” rağmen yapıldı. 

* Aboubakar’n da gelmesiyle yabancı oyuncu sayısı 16’ya yükseldi. 15 gün olmasına rağmen Josef’e lisans çıkarılamıyor. Lens, Vida, Ljajic ve N’Koudou sorunlarında çözüme yakşalımazken Isimat-Mirin ve Douglas konularında herhangi bir ilerleme sağlanamıyor. İki oyuncu ayrılmak için toplamda 3 milyon euro istiyor.

* Sergen Yalçın’ın yönetimle arasındaki transfer tartışmaları bir türlü tatlıya bağlanamadı… Yaptığı açıklamada 8-9 oyuncu istediğini söyleyen Sergen’in eline bazı oyuncular verildi. Ancak tecrübeli teknik adamın kendi istediği N’Sakala, Töre ve Welington’u bile 11 için istemediği rotasyon için düşündüğü iddia edildi. 

* Sergen Yalçın’ın futbolcular üzerinde otorite kuramaması ise yönetimi rahatsız ediyor… Tecrübeli teknik adamın futbolculardan daha fazla gezmesi, gece alemlerinde sürekli olarak pozlar vermesi, çapkınlıkları sürekli yönetimin önüne geliyor. Hatta Sergen’in gece alemlerinde maskesiz katıldığı için koronavirüs kaptığı iddiası bile dedikodu olarak yöneticile arasında konuşuluyor.

Kaynak: Fotospor