Futbol

Beşiktaş kaleye dev bir isim getiriyor!

İspanyol basını Diario Sport duyurdu siyah-beyazlılar kalede yaşanan sorunları dev bir transferle çözmek istiyor.

Türkiye’nin dev kulübü Beşiktaş, Barcelona’nın dünyaca ünlü kalecisi Marc-André ter Stegen için resmi temaslara başladı. İspanyol basını Diario Sport, Siyah-beyazlıların 33 yaşındaki eldiven için hem Barcelona hem de oyuncunun ekibiyle iletişim kurduğunu duyurdu.

Dünya Kupası baskısı Ter Stegen’i ayrılığa zorluyor

Uzun süren sakatlığının ardından iyileşen Ter Stegen, Hansi Flick’in yeni yapılanmasında kaleci sıralamasında 3. tercih konumuna düştü. Almanya Milli Takımı’nda 2026 Dünya Kupası kadrosuna girmek isteyen deneyimli file bekçisi, düzenli oynayabileceği bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş devreye girdi

Haberde, Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Ter Stegen’i kadrosuna katmak için harekete geçtiği, oyuncunun İstanbul’a taşınma fikrine nasıl baktığını öğrenmek amacıyla ilk temasların kurulduğu belirtildi.

Siyah-beyazlı yönetim, kalede yaşanan istikrarsızlık sonrası yıldız kaleciyi listenin üst sırasına yazmış durumda.

Gözler Ter Stegen’de

Barcelona’nın ayrılığa sıcak bakıp bakmayacağı ve Ter Stegen’in Beşiktaş’a gelmeye hazır olup olmadığı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Duhuliye.com/dış basın

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }