Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak.
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın Hesap.com Antalyaspor'u konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü.
Isınma koşuları ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel uygulamalarla sona erdi.
Beşiktaş, yarın saat 20.00'de Tüpraş Stadı'nda Hesap.com Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabakayı, hakem Adnan Deniz Kayatepe yönetecek.
Beşiktaş'ta Taylan bulut kam kadrosundan çıkartılmıştı. PFDK'ya tedbirli sevk edilen Agbadou da Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.
duhuliye.com
YORUMLAR (15)
Arkadaşlar takımımıza sahip çıkalım. Takım gelişiyor. son 6 lig maçında sadece 3 gol yedik ( 2 si penaltı ). inşallah önümüzdeki sene 4 5 üst düzey takviye ile gayet iyi bir takım olacağız. Başarı istikrarlı kadro ve yönetim ile geliyor. İnşallah hücum da gelişince çok iyi bir takım olacak. Artık anadolu takımlarında kolay gol yemiyor ve puan kaybetmiyoruz. savunma istatistiklerimiz ligin ilk yarısında olsaydı şimdi lider biz olurduk. O yüzden oyuna gelmeyelim takıma sahip çıkalım.
Boşuna kampa girmeyin looser sürüsü
Gunde 1 saat antrenman yapip,bsezon bitmis kampa girmis beyfenedler... Nabiyonuz okey, poker, ruletmi oynuyonuz diger zamanlarda.... Sergenden hoca moca olmaz... Esekler anladi siz anlamadiniz
masraf etmeyin boşa, yediğiniz yemek içtiğiniz su bile zarar bu kulübe.
kampta at yarışı izlettir, taktik olarak langırt veya bilardo oynat, koridorlarda sigara iç, yarın gece dışarda alem serbest, bayılıyom bizim hocaya
@beygir show içimden geçenleri yazmışsın. Milli takım kampında ganyancı sergen at yarışı bültenini yurt dışına faxlatıyor, o da fatih terimin eline geçiyor. Kim onuyor bunu diye sorunca sergen yanıtını veriyorlar. O olaydan sonra ganyancı sergen kadroya giremiyor.
kucuk maclarin buyuk topculari oh ve orkun yarin yildizlasir yine
antalyayi 10.0 yensen ne olacakki is bitmis zaten
@olgun yenilmesin de 1-0 yensin yeter. ama sergencilere farketmez zaten. 5 tane de yese hakem yapı mapı tuttururlar birşeyler yeter ki sergenlerine laf etmesinler.
A B planı olmayan adamdan hoca filan olmaz kontrollü oyun geriye yaslanma bildiği taktik bu
Bırakın kampı Çine gitseniz bir halt olmaz bu sergenden
Ne kampı neden kamp niçin kamp kampa girince ne değişiyor
İstediğiniz kadar kampa ormana piknik yapın değişen bir şey olmayacak sergen varken bu takım ilerlemez derbi maçında gördük hocalığını
Çapsız bilgisiz boş hoca defol