Kerem Aktürkoğlu transferi için yoğun çaba harcayan Beşiktaş, A Milli futbolcuyla anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar şimdi ise oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Benfica ile satın alma opsiyonu üzerine görüşmelere başladı.
Kanat bölgesindeki eksikliği gidermek isteyen Beşiktaş, uzun süredir transfer gündeminde olan Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor. 26 yaşındaki milli futbolcunun siyah-beyazlı formayı giymeyi kabul ettikten sonra yapılan görüşmelerde, tecrübeli oyuncuyla kişisel sözleşme şartları üzerinde tam mutabakat sağlanırken, Beşiktaş yönetimi şimdi de Portekiz devi Benfica'yı bonservis bedeli konusunda ikna etmeye çalışıyor.
BENFICA YÖNETİMİNİ İKNA ÇABALARI
İspanyol gazeteci Pedro Almeida'nın haberine göre şu anki tek pürüz, Beşiktaş'ın Benfica'yı bonservis bedeli konusunda ikna etmesi. Portekiz kulübü, geçen sezon 12 milyon avroya kadrosuna kattığı milli oyuncu için 20 milyon avro bonservis bedeli talep ediyor. Kulüplerin anlaşması durumunda Orkun Kökçü'nün transferinde uygulanan zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık transferi formülünün kullanılması bekleniyor.
16
Benfica ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan, güncel piyasa değeri 24 milyon euro olarak gösterilen Kerem Aktürkoğlu, geçen sezon Benfica formasıyla çıktığı 53 maçta 16 gol atarken 13 de asist yaptı.
Fotomaç
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (11)
Ya ne Keremi, tamam iyi oyuncu ama hem Galatasaray geçmişi hem de yüksek maliyeti sıkıntı. Orkun Beşiktaşlılı duruşuyla bir istisna oldu. Kereme vereceğimiz 25 milyon ile Cerny, Stoper, birtane hem sağ hem sol bek oynayabilecek bir oyuncu çok rahat alırız. Diğer bölgeleri doldurmadan Kereme bu kadar bonservis ödemek saçmalık olur
ucuz oyunculara alışmış bir topluluk elbette pahalı der, çebi ne yaptı 3 milyonluk adamları doldurdu bakın ne oldu? iyi oyuncu görürsen al, geri kalanı alt yapı ve eldekiler olsun, takımda 6-7 iyi oyuncu herkesi iyi gösterir. bu adamı alalım
Ya ben neden bişey göremiyorum kerem de anlamadım. Al tamam da elinde kalır bidaha o fiyatlara satamazsın
Rıdvan ,Orkun ve Keremin Beşiktaş'a gelmesi gerektiğini her platformda yıllardır yazan biri olarak çok keyifliyim.3 yıldır Beşiktaş bu 3 oyuncuyu almalı ve başka transfer yapmamalı diyorum .
20 milyon bonservis, ortalama 4milyon yıllık maaş ile 5 yillik maliyeti 45 milyon. Lore Sane’nin geseye maliyeti 3 yillik 45milyon olduğu söyleniyor. Bir tarafta kendini dünya futboluna kanitlamis bir oyuncu, diğer tarafta kendini Türk futboluna kanitlamis bir oyuncu! Sizce hangisi mantikli? Kerem’i beğenirim ama 15milyon gibi bir bondervisle ve 2,5milyon gibi bir yillik ucrete alinabiliyorsa gelsin.
@undefined mantikli olan Kerem mi? Yahu siz şaka misiniz? Cincon aldi diye mantiksiz bakmak zorunda değilsiniz. Sane’nin M.City ve Bayern istatistiklerine baktiniz mi? Ayrica satmaya kalksanız emin olun yine buyuk para kazandirir. Sadece Arap değil, Avrupa piyasasina da pazarlarsiniz.
@Ivan Karamazov Keremin maliyet hesabın yanlış 1. Kerem 25 yaşında, Sane 30 yaşında ve Keremi satabilirsin 2. Hesabına göre Kerem 5 yıllık anlaşıyor, Sane 3 yıllık 3. Kerem yerli, Sane yabancı kontenjanına giriyor 4. Kerem geçen sene Benfica da kanatta 29 gole katkısı olmuş ve her sene de bu konuda istikrarlı. Yani mantıklı olan Keremdir.
Kerem'im patenti Türk değil de Alman olsaydı, emin ol güzel kardeşim ne Türkiye liginde görebilirdin ( bu yaşlarda) nede 15-20 m' ye alabilirdin... En büyük BEŞİKTAŞ...
Akşam fb maçında iyidir ve 1 gol attı. İnşallah alınır. Yerli oyuncu kalitesi artar.
Almayın arkadaş başka futbolcu mu kalmadı dünyada..
Bu scout ekibi ne iş yapar? Kerenden başka adam yok mu? Bu kadar mı çaresiziz. Yazık çok yazık