Beşiktaş’ın Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmaya Abdullah Buğra Taşkınsoy’un atanması, Fenerbahçe derbisindeki tartışmalı penaltı kararını yeniden gündeme getirdi. O karşılaşmada VAR koltuğunda oturan Taşkınsoy, bu kez sahada düdük çalacak.
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş’ın 11 Ekim Pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda Kocaelispor’u ağırlayacağı karşılaşmanın hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu.
Bu atama, siyah-beyazlı camianın hafızasında yer eden Fenerbahçe derbisini yeniden hatırlattı.
5 Nisan 2026 tarihinde oynanan FenerbahçeBeşiktaş derbisinde hakem Yasin Kol’un uzatma dakikalarında verdiği penaltı kararı uzun süre tartışılmıştı. Beşiktaş cephesi karaa sert tepki gösterirken, karşılaşmanın VAR hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy’du.
Tartışmalı pozisyonun ardından saha kenarında VAR incelemesi yapılmamış ve Yasin Kol’un penaltı kararı geçerliliğini korumuştu.
Bu kez düdük Taşkınsoy’da!
Aradan geçen altı ayın ardından Taşkınsoy’un Beşiktaş’ın maçına bu kez orta hakem olarak atanması dikkat çekti.
Pazar günü gözler yalnızca futbolcularda değil, Abdullah Buğra Taşkınsoy’un yönetiminde de olacak.
Batu Erda / Duhuliye
YORUMLAR (7)
Sıkıysa bir hata yapsın tüpraş stadyumunu başına yıkarız kulakları sağır olur dolaşır
Bir tane hakem ismi soyleyinde dikkat etmeyelim, alayi kolpaci. Hazirlik maci yapsak bile dikkatli olmali.
Bu kadar tantana devam ederken hala pislik yapmazlar herhalde diye dusunmek istiyorum
kişiler gelir geçer Beşiktaş düşmanlığı baki kalır 43 yaşındayım ben bunu unutmayın aramızda gençler varsa 20 sene sonra hatırlasın
Pembe yakışmış yosmama. Akıllı durur umarız, yoksa başka yerlerini de pembe yaparlar yumuşağın.
Mhk başkanının gitmesi bişeyi değiştirmedi asıl osman gitmeden bu iş düzelmeyecek. Zaten tarihe bamınca haluk ulusoy bir hacıosman iki tarihte başka bi dönem yok maçların saha dışında kazanıldığı