Teknik direktör Sergen Yalçın da bugünkü basın toplantısında maçı yayınlayacak olan ditijal platform Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı'ya seslenerek, "En azından ilk maçı açık kanaldan, TV8'den versin. Camiamız çok heyecanlı" dedi.

Ilıcalı'nın müjdeyi vermesi bekleniyor

Konu sosyal medyada da trend topic oldu. Hem Yalçın'ın çağrısı hem binlerce siyah beyazlı taraftar attıkları tweet'lerle Ilıcalı'ya kamuoyu baskısı oluşturdu. Peki Ilıcalı ne yapacak? Bu sorunun cevabı bu akşam belli olacak. Ünlü televizyoncu bu akşam saat 20.30'da Haber Global'de katılacağı 'Az Önce Konuştum' programında bu talebe ne cevap vereceğini açıklayacak. Kamuoyunun genel eğilimlerine her zaman kulak veren Ilıcalı'nın çağrıya kayıtsız kalmayarak, Beşiktaş-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçını hem Exxen hem de TV8'den ortak yayınla vereceklerini açıklaması bekleniyor.

Üç yıllığınına Saran Group'tan aldı

Beşiktaş'ın yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi ile Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bulunduğu UEFA Avrupa Ligi'nin yanısıra, UEFA Konferans Ligi maçları 3 yıllığına dijital platform olan Exxen'den yayınlanacak. Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı, maçların yayın haklarını Saran Group'tan satın almıştı. Saran Group, maç yayınlarında Exxen'e deneyimli spiker ve uzman yorumcuları kadrosuyla da destek verecek.