Başarılı defans oyuncusu, Beşiktaş'ı konuk edecekleri müsabakayla ilgili açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü camiasında Beşiktaş'a karşı, Süper Lig'de küme düşülen 2011-2012 sezonundan kalma bir tepki olduğunun hatırlatılması üzerine Pinto, "Geçmişte olanların bu maç için bizi etkilememesi gerekiyor. Futbolcular olarak, normal bir lig maçı gibi sahaya çıkmamız lazım. Üç puan almak için sahada olmamız lazım. Geçmişte olanların bizi etkileyeceğini düşünmüyorum." diye konuştu.

"Kazanmak için sahada olacağız"

"Beşiktaş maçında kazanmak için sahada olacağız" ifadelerini kullanan Pinto, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beşiktaş'ın kadro anlamında bizden üstün bir takım olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe de bizden daha üstün bir kadro yapısına sahipti fakat o maça galibiyet için çıktık ve kazandık. Bu maça da aynı şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Beşiktaş iyi bir takım ve favori görünüyor. Fenerbahçe de bizim maçta favori olarak gösteriliyordu ancak iyi bir oyunla onları yenmeyi başardık."

Beşiktaş'ta çekindiği bir futbolcu bulunmadığını anlatan Portekizli oyuncu, "Böyle bir durum olsa, hocamıza gider ve oynamak istemediğimi söylerdim. Aklımdan geçen, bizim kazanacağımız ama herhangi bir skor veremem. Tabii Beşiktaş'a karşı özel bir taktiğimiz olacak. Her zaman nasıl karakterimizi sahaya koyduysak, kendi kimliğimizle oynadıysak, taktiğimiz yine aynı şekilde olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Milliyet