İşte Demirkol’un yaptığı açıklamalar:

-O TOPU ORAYA VURMANIN MANTIĞI NE?-

“Beşiktaş’ın orta sahası çok şeffaf. Medel ayakta kalmaya çalışıyor. Ama ayakta kalmaya çalışırken de dün atılabilirdi. Ekstra oynamak zorunda kalıyor. Ljajic geldikten sonraBeşiktaş orta sahasında tek bir oyunla oynayamazsın. 360 dereceyi sürekli çok iyi bir şekilde kontrol etmen lazım. Beşiktaş’ın 10 numarası çevre kontrolünü çok iyi yapıp ona göre davranmak zorunda. Yenilen gol öncesi Oğuzhan’ın pası, Beşiktaş 10 numarası için çok büyük bir hata. Bursaspor’un golünde Adriano ve Pepe’nin durumu yaş ile Oğuzhan’ın ki tutuklukla alakalı. Bırak top taca gitsin. Top istiyorsa Otogar’a gitsin. O topu oraya vurmanın mantığı ne? Oğuzhan ezbere bir şey yapıyor ama Negredo da hatalı. Negredo’nun da ona yanaşması lazım. Bunların tamamı Şenol hocanın kafasındaki gibi istediği şekilde orta sahanın oluşmaması ve organize edilmemesiyle oluştu.”

-ATIBA, MEDEL VE LJAJIC…-

“Büyük takımlar top kontrolü yaparak savunma yapamaz. Büyük takımların savunması topa sahip olmaktır. Necip’in oyuna girmesiyle oyun üstünlüğü kaybedildi. Beşiktaş’ın orta sahasını organize etmesi lazım. Beşiktaş’ın ileride Atiba, Medel ve Ljajic üçlüsüyle organize olacağını düşünüyorum. Oğuzhan ile Medel dışarıda kalacak”

-VAR HAKEMİNİN CEZA ALMASI LAZIM-

“Negredo, güzel bir çalım atıyor. Chedjou da kolunu sakınırmış gibi yaparak büyüyor. Yeni bir kural çıktıysa bilmiyorum. Beşiktaş maçlarında sürekli yeni kural öğreniliyor. Beşiktaş Hakem Üniversitesi. Bunun VAR’ı falan yok. VAR hakeminin ceza alması lazım.”

-BEŞİKTAŞ’IN GOLÜNDE OFSAYT YOK-

“Beşiktaş’ın golünde ise Bursasporlu oyuncun ayağı önde olduğu için ofsayt yok. Cüney Çakır’ın gidip bakmasına gerek yok. Çizgi çekildiği için ofsayt kararı direkt veriliyor.”

-BENCE BASİT BİR DEPRESYON-

Babel’in maç sonrası yaptığı açıklamalarda değinen Demirkol; “Bence basit bir depresyon. Öyle bir bıkkınlık. Tükenmişlik gelir, konuşmak istemezsin. Öyle gibi duruyor, sıkılmış, vücut dili öyle. Ama sahada öyle bir şey yok. Sahada oynuyor. Takımdan daha az performans vermiyor .Bazen konuşacak halin olmaz. ‘Babel git’ diyorlar ama ‘Ben gitmeyeyim, halim yok’ diyebilirsin. Üzerine çok fazla bir şey üretmeye gerek yok. Bence hiç önemli bir şey yok. Sorduğumuz her kes de bir sorun olmadığını söylüyor”

Haber Kaynağı: HABER1903