Emre Bol, Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle ilgili görüşlerini paylaştı.
Emre Bol: ''Eğer, eğer şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak istiyorsa, mutlaka ve mutlaka Galatasaray'dan puan almak zorunda. Bak, Galatasaray'a puan kaybettiği anda, yani Galatasaray'ın kazanması halinde, öyle söyleyeyim, Beşiktaş'ı sezonun sonuna kadar şampiyonluk yarışının içerisinde göremeyiz. Bunu çok net söylüyorum.''
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (12)
Algılarla her sezon uygulanan senoryo ,bu sezon da aynı sekilde bire bir taklit edilerek yapılıyor. Yine bir GS maçı ve BJK kayberderse lige havlu atacağı algıları, BJK bu lige havlu atacaksa bu maç sonunda 1 bilemedin 2 maç sonra FB de atacak demektir. Gecen sezon biz FB önünde Rams parka gittik , 1 öaç eksiğimizle hatta gizli liderdik. Bu algılara kapılarak hakem faktörü ile yenilinen bir gs macından sonra lige havlu attırıldık. BJK taraftarının artık her seferinde aynı senoryoyu yememesi lazım. Bjk yenilebilir fark 9 puana da cıkabilir. Lakin lig bitmez bu maçın inönüsü var ki gecen sezon yendik!! Artı Gs,şimdiye kadra ligin zayıf takımları ile oynadı!!! Göztepe, samsun, başaksehir, kasımpaşa, trabzon, fb maçları oynanmadı. Biz ise 8 hafta da 5 deplasmana cıkmış olucaz, 2 yarı fikstürü BJK ın çok lehine bu algılara aldırış etmeden takıma sahip cıkarsa taraftar, devre arasında yapılacak takviyelerle sezonu kesin ilk 2 de bitirir.
Her ne kadar hakemlerin yüzde sekseni gs aşığı olsa da galatasarayın her maçı kazanarak farkı bu kadar açması herkesin işine gelmeyecektir. Galibiyeti bende zor görüyorum ama akıllı bir oyunla beraberlikle döneriz bence
Liverpool macinda zemini gordum, bu seviyede milyonlari harcarken futbolculara, yazik olmus.
Emre bol fenerlidir ama sağlam adamdır Hakem ,Var kahpelik yapmasa maç bizim
Biz daha hızlıyız ve kondüsyonumuz daha iyi ve uzun toplarda bir adım ondeyiz. Maçı 90dk'ya yayacağız ve çok hızlı oynayacağız. Onlar ise daha teknik, dar alanda artistikler. Hemen saldıracaklar. Derbi maçı şampiyonlarligi gibi. N'olacak belli olmaz. Bu futbolla bize dayanamazlar zaten bunları uzun vadede kesin geçeriz. Çok acayip bir maç olabilir.
berabere kalabilirsek, premier lig şampiyonunu yenen takımdan puan almış olcaz, olaya bak
Felaket tellallığı yapmayın yeter be denizli zamanı derbi galibiyeti olmadan sampiyon olduk
2.ilk de başarıdır bu sezon yenilsek de 2.liği kovalarız Beşiktaş kaç senedir 2.bile olamıyor geçen sene 4. olduk ondan öndeki sene 6.ondan önceki sene 3.
Galip gelmemiz mümkün değil. G5 li hakem çetesini verdiler maça..
Buradaki tayfa komple yaprağı tutmuş. Alacağız maçı