Futbol

Beşiktaş, o isimden haber bekliyor!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde yer alan Sırp golcü Dušan Vlahović için transfer çalışmalarının sürdüğü iddia edildi.

Fabrizio Romano'nun DAZN'da yaptığı habere göre siyah-beyazlılar, yıldız futbolcu için umutlarını henüz tamamen kesmedi. Romano, Beşiktaş yönetiminin yıllık 8 milyon euro maaş üzerinden hazırladığı sözleşme teklifini oyuncu cephesine ilettiğini belirtti.

Ancak habere göre Vlahović, kariyeriyle ilgili nihai kararını vermeden önce Avrupa'dan gelen diğer teklifleri değerlendirmek istiyor. Bu nedenle transfer süreci şimdilik bekleme aşamasında.

Beşiktaş cephesi ise yıldız golcüden gelecek yanıtı beklerken, olumlu bir dönüş olması halinde transfer görüşmelerini hızlandırmayı planlıyor.

Transferin önümüzdeki günlerde oyuncunun vereceği karara göre netlik kazanması beklenirken Beşiktaş'ın diğer adaylar ile de görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.
 


www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }