Batshuayi'de yaşadığı performans düşüklüğünü önümüzdeki sezonda yaşamak istemeyen Beşiktaş yönetimi santrfor konusunda ince eleyip sık dokuyor.

Beşiktaş yönetiminin santrfordaki 1 numaralı adayı Hollandalı yıldız Wout Weghorst.

Weghorst'un kiralanması konusunda Burnley kulübüyle büyük mesafe kayt eden Beşiktaş yönetimi oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. Talipleri bir hayli fazla olan oyuncuyu ikna etmek için çabalayan yönetim bu transferi bir hafta on gün içerisinde olumlu ya da olumsuz sonlandırmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ın önceliği Wout Weghorst olsa da transferin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşılık alternatif isimlerle görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş'ın bir diğer golcü adayı ise uzun süredir ilgili olduğu Sörloth.

Duhuliye.com'a konuşan Beşiktaşlı yöneticiler, Sörloth ile görüşmelerin de sürdüğünü doğrularken önceliğin Hollandalı Wout Weghorst olduğunun bilgisini verdi. Weghorst için daha yoğun bir çalışma izleyen siyah beyazlı yönetim, golcü harekatını Weghorst'tan gelecek cevaba göre tamamlayacak ya da devam ettirecek.

Weghorst'un teknik heyet ve önetimin ilk tercihi olmasının yanında, mali şartlarının da Sörloth'a göre daha uygun olduğu edindiğimiz bilgiler arasında.

Duhuliye.com ÖZEL HABER