"ÇOK SÖZ YAKIŞTIRILIR"

Atiba için olgunlaşan bir futbolcu mu destek, son demlerinde muhteşem performanslara sahip bir oyuncu mu desek, etkili bir kaptan mı desek? Birçok başlık verebiliriz, yakıştıracağımız çok söz çıkabilir.

"BÜYÜK KATKI YAPIYOR"

Atiba'nın çok etkili olduğu, can-ı gönülden oynadığı konusunda herkes hemfikir. Gerçekten Beşiktaş'a duruşuyla, oyunuyla, performansıyla büyük katkıda bulunuyor.

"ATIBA DEVAMLILIĞI GOLÜ GETİRDİ"

Atiba'nın 10 numara gibi oynadığı pozisyon, oyunu temelden de değiştiren bir seçim oldu. Belki ilk yarıda Necip ile Josef'in olmasıyla biraz daha az pozisyonlu geçti ama 2. yarıda Mensah ile beraber pozisyonunda değişiklik olmadı. Atiba'nın devamlılığı golü getirdi.

"NE İSTEDİĞİNİ BİLİYOR"

Oyunun renklenmesi, kanat oyuncularının öne çıkması, Beşiktaş'ı 2. yarının başından itibaren ne istediğini bilen bir takım haline getirdi. Bence bu önemli.

"OYUNU HİÇ KAÇIRMADI"

Bazı maçlarda daha sakin kalıyor Beşiktaş, bugün de o maçlardan biriydi. Paniklemedi, maç belki coşku olarak istediği noktaya gelmedi ama oyunu elinden hiç kaçırmadı.

"SAVUNMA BLOĞU İŞ YAPIYOR"

Beşiktaş savunma bloğu ile de işi iyi yapar hale geldi, takım savunması öyle. Larin de geriye koşuyor, Ghezzal da. Beşiktaş oyunu tutarak devam etmeye çalıştı.

"İSTEDİĞİ YÖNE ÇEVİRİYOR"

Beşiktaş biraz vitesi yükselttiğinde işleri istediği yöne çevirebiliyor. Gelen gol ve sonrası zaten oyunu korumaya ve alan bularak rakip üzerine gitmeye çevirdi ve burada da aslında başarılı oldu.

"3 PUAN ÇOK ÖNEMLİ"

Final pasları başarılı olsa Töre'nin pozisyonu var, Larin'in var, Aboubakar'ın biraz daha kendini gole yakın hissetmesi ve kendi adına denemesi nedeniyle erken bitenler var ancak çok önemli bir dönemeçten 3 puanla dönülmesi çok önemli.

Duhuliye.com