"ADETA RAKİPSİZMİŞ GİBİ..."

Beşiktaş doludizgin devam ediyor. Pozisyona girmekte hiç zorlanmıyor. Adeta rakipsiz oynarcasına bir maç oldu. Karagümrük'ün de eksikleri vardı. Alan daraltmayı ileriye doğru götürdü Beşiktaş devamlı. Kontraatak yeme ihtimalleri var ama minimuma indirdiler. Ersin'i sürekli karşı karşıya görmüyoruz biz. Sergen Yalçın'ın banko oyuncuları var.

"ATIBA'DAN YENİ BİR OYUNCU YARATTI"

Atiba'dan bir forvet arkası orta saha yarattı. Atiba'nın savunma özelliği de olduğu için iki yönlü bir oyuncu yarattı. Rakibi dengesizliğe itti. Aboubakar'ı marke ederken Atiba, onu marke ederken Mensah...

"KEYİF ALIYOR BEŞİKTAŞ"

Mensah, Atiba, Souza... Biz 4-1-4-1 diyoruz ama gerçek bir 4-3-3 takımı Beşiktaş. Rize'ye 3-0'dan sonra müsaade etti "Madem atamıyorsun, seni 6'lık yapayım" dedi. Keyif alıyor Beşiktaş.

"KARAGÜMRÜK'TE TUHAF ŞEYLER OLUYOR"

Beşiktaş haklı bir galibiyet elde etti. Bugünkü Karagümrük... G.Saray ve Fenerbahçe ile olan maçlarını düşünelim. Garip bir sirkülasyonları var. En iyi oyuncuları Rize'ye gitti mesela. 35-40 oyuncu gelip gitmiştir Karagümrük'e. Tuhaf şeyler oluyor orada.

"JOSEF SÜRPRİZ OLDU"

Beşiktaş keyif aldı, keyif verdi, bir sürü pozisyona girdi ve yoluna devam etti. Hepimiz için sürpriz oldu Josef. Arabistan'ın temposunu düşününce sürpriz oldu. Josef akıllı ve ülkenin kıymetini bilen bir oyuncu. Atiba'nın Mensah'ın yükünü azalttı.

"BENİM AKLIM YETMEZDİ"

En değerli transfer Josef - Atiba'dır. Atiba'yı geçen sene oraya yerleştirdi. Benim aklım orada oynatmaya yetmezdi. Bu oyuncuyu orada kullanmak büyük bir iştir. Sağ bekte oynatılıyordu ya Hollanda'da.

"ANADOLU'DA HEDEFSİZLİKTEN SIKILIYORDU"

Teknik adamın kendisini geliştirmesi çok önemlidir. 5 yıl sonra başka bir Sergen Yalçın görebiliriz. İstikrarsız bir teknik direktör profili vardı. Ancak Anadolu'da sıkılıyordu hedefsizlikten. Buradan asla ayrılmak istemez Sergen Yalçın. Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir ve hatta Trabzon'u bir adım daha önde görüyorduk.

"100 GOLÜ GEÇERLERSE TEBRİK EDERİZ"

100 golü aşarlarsa tebrik ederiz. Pandemi döneminde tuhaf sonuçlar devam ediyor zaten.

"HEDEFE KİLİTLENDİLER"

Beşiktaşlı futbolcuların hedefe kilitlendiklerini görüyoruz. En coşkulu takımlar şu anda ligin zirvesinde. Nerede olursa olsun seyirci varmış gibi oynuyorlar. Fenerbahçe de coşkusuz dönemlerini kaybetti. Coşku problemi yaşayan tek kulüp Başakşehir. Trabzonspor, doğru bir teknik adam değişikliğine gitti. Avcı'dan Sergen Yalçın'a geçmek ve Newton'dan Avcı'ya geçmek doğrudur. Antalya maçının ilk 30 dakikasında muazzam top oynadı Trabzonspor.

"İYİ YÖNETİYORLAR"

Çok klasik cümleler vardır. Birliktelik tabii ki önemlidir. Başarının getirdiği arkadaşlıkla, arkadaşlığın getirdiği başarı geride kaldı. Şimdi kulüp de lider de iyi yönetiyor, oyuncular da mutlu.

"SİMGE İSİMDİR SERGEN YALÇIN"

Beşiktaş taraftarı, Sergen Yalçın'a bir kredi vermişti. Bence ikinci üçüncü şansı da var. Bazı taraftarların simge olarak gördüğü isimler vardır. Beşiktaş'ta bu Sergen Yalçın'dır. Dilerim ki istikrarlı bir şekilde kalır.

"GELECEK HAFTA DA AYNI KADROYLA OYNAR"

Mensah, önümüzdeki yıl daha iyi oynar. Gelecek haftaya da Sergen Yalçın bu kadroyla çıkar. Vida - Montero - Welinton üçgenini düşünelim. Montero şans buldu, iyi oynadı. Montero'sun derbide iyisin, Olimpiyat'ta oynamazsan moral olarak düşersin. Hoca oynattı ve kaybetmedi Montero'yu. Kafasındaki 1. stoper Vida.

"SERGEN YALÇIN NE YAPSIN?"

O kadar oyuncuların problemine rağmen hala şampiyonluk yarışındaysa ve kulüben hala iyiyse yönetimin başarısıdır diye düşünüyorum Galatasaray'da. Fatih Terim, 2,5 yıldır burada ve 41 oyuncu almış. Daha ne yapsın yönetim? Marcao, Emre, Diagne'yi sen aldın hocam ve olan Belhanda, Feghouli iş de yapıyor. Erol Hoca'nın da istedikleri geliyor. Sergen Hoca ne yapsın abi? Rıdvan diye bir çocuğu çıkartıyor, Ersin'le oynuyor, Aboubakar'ı kiraladılar, problemli Vida ile oynadı.

Kaynak: NTV