Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de ekranlarında izleyiciler ile buluştu. Beşiktaş Resmi sitesi 12 Hazirandan bu yana  toplam destek tutarının 150 milyon olduğunu açıkladı fakat gerçek yöneticileri bile şoke etti. İşte detaylar... 


Vodafone Park Stadı’nda gerçekleşen canlı yayında tribünlerde Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaşlı eski sporcular, Beşiktaş JK bünyesindeki tüm branşlara ait sporcu ve antrenörler hazır bulundu.

156 bin adet SMS ve 80 milyon TL değerinde 385 Bin adet Hatıra Tişört Bağışının yapıldığı gecede ayrıca Beşiktaş Kabataş Vakfı Başkanı Anıl Cansızoğlu, hayatını kaybeden genç spor spikeri Emre Gönlüşen'in 2 kızının eğitim masraflarını üstlendiklerini açıkladı. 

Beşiktaş JK tarafından 12 Haziran 2020 tarihinde başlayan ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına iki ayda yapılan toplam bağış tutarı 150 milyon TL, 427.683 sms geliri dahil olarak açıklandı.

50 MİLYON TL'LİK ŞOKE EDEN DETAY

Duhuliye.com'un ulaştığı bilgiye göre, "Bırakmam Seni" yardım kampanyasında toplanan miktar yaklaşık 100 milyon TL civarı.

Kampanyayı düzenleyen ajans bu tür organizasyonlarda toplanan miktarın olağandan daha fazla gösterilmesi gerektiğini açıklayarak Beşiktaş yöneticilerini adeta şoke etti. 

FENERBAHÇE'Yİ ÖRNEK GÖSTERDİLER

Ajans ayrıca, Fenerbahçe'nin düzenlemiş olduğu, "Fener Ol" kampanyasını örnek göstererek, sarı-lacivertlilerin organizasyonunda da toplanan miktarın daha fazla gösterildiğini ve bu işin böyle yapılması gerektiğini açıkladı.

YÖNETİCİLER ŞAŞKIN

Beşiktaş da toplanan miktarın 150 milyon TL civarında olduğunu duyurdu fakat yöneticiler bu paranın toplanmamasından endişeli. Bazı yöneticilerin "Bu para toplanmazsa nerede bu aradaki 50 milyon TL'lik fark diye soraralar" diye endişelendikleri aktarıldı.

Resmi siteden yapılan açıklama için tıklayınız:

https://bjk.com.tr/tr/haber/79287/besiktas-sevdalilarindan-156-bin-adet-sms-ve-80-milyon-tl-degerinde-385-bin-adet-hatira-tisort-bagisi.html

Duhuliye.com ÖZEL HABER