Akdemir, Beşiktaş'taki Saiss gündemine dair şu istihbaratları paylaştı:

PREMİER LİGDE NEREDEYSE MAÇ KAÇIRMAMIŞ

Saiss, Beşiktaş'ın hazırlık maçında karşı karşıya geldiği, eski takımı olan Wolverhampton maçında tüm eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. 

Faslı futbolcunun kariyerine baktığımızda,  Premier Lig'de neredeyse sakatlık yüzünden doğru düzgün maç kaçırmamış. Saiss'in milli takımda bir sakatlık yaşadığını belirtmek gerekiyor. Aldığı darbeden dolayı diz tendonunda bir problem var.  

TENDONDAKİ AĞRIYLA İDMANLARA KATILIRSA BAĞLARDA SIKINTI YAŞAYABİLİR 

Beşiktaş sağlık heyetinin de; eğer bu diz tendonundaki ağrıyla antrenmanlarına devam ederse diz bağlarında sıkıntı yaşayabilir şeklinde bir endişesi vardı. Bu noktada, adaleyi güçlendirdiler. Dizdeki o eklemler, o bölgeye yapılan enjeksiyonla bir nevi tamir edildi diyebiliriz. 

SAĞLIK HEYETİ RİSKE ATMAK İSTEMİYOR

Şu anda Saiss gün geçtikçe iyiye gidiyor. Aralıklı koşu testlerine başladı. YoYo testi yapıldı. Ve yavaş yavaş fiziksel dayanıklılık durumu da üst seviyeye çıkartılıyor. Ama Beşiktaş sağlık heyeti, oyuncunun bir anda takıma verilip de daha uzun bir zamanı riske atmak istemiyor. Sampdoria maçına kadar takıma dönmesi bekleniyor. 

SAISS'IN ÇOK BÜYÜK BİR PROBLEMİ YOK 

Ligin belki ilk haftasında ben kadroda olacağını düşünüyorum. Ama o anki fiziksel durumundan dolayı ilk 11'de olur mu olmaz mı; bunu bekleyeceğiz, göreceğiz. Ama sonuç olarak Saiss'in şu anda çok büyük bir problemi yok. 

Tabi ki bir futbolcu için sezon başı kampını kaçırmak çok önemli. Ama Beşiktaş'ın hem sağlık ekibi hem de performans ekibi bu açığı da bir şekilde kapatacaktır.