04.06.2025 - 23:34
Beşiktaş, yerli oyuncu açığını kapatmak için rotayı Avrupa'daki Türk gurbetçilere çevirdi. Listenin başında milli futbolcu Salih Özcan yer alıyor.
Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer politikasını netleştirmeye başladı. Siyah-beyazlılar özellikle yerli oyuncu eksikliğini gidermek için çalışmalara hız verirken, listenin başında milli futbolcu Salih Özcan yer alıyor.
Beşiktaş yönetimi, Türkiye'de milli takım seviyesinde forma giyen oyuncuların kulüplerinden kolay kolay ayrılamadığını vurgularken, yurt dışında forma giyen Türk futbolculara yönelmiş durumda. Salih Özcan transferi için temasların sürdüğü ve Beşiktaş’ın bu doğrultuda çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Adalı, “İlgileniyoruz. Ağırlık genç, yerli, Türk oyuncularda. Türkiye'deki milli oyuncuların kulüplerinden ayrılması kolay değil. Bu yüzden yurt dışından genç transferlerimiz olacak. Yerli açığımız, en büyük sorunlarımızdan biri. 1-1.5 transfer dönemi içinde bu eksikliği kapatacağımızı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
Kartal kayra ya bir kez daha şanş verilmeli. Çok iyi ayağı var ama güçsüz.
Kartal, Demir Ege ve Salih Özcan da olursa yedek kalitesi artar.
Arkadaşlar absürt yanlış düşünüyorsunuz. Burada mesele orta sahanın bel kemiği Salih Özcan-Atakan Karazor olsun değil. 14 yabancı kuralı varken senin formsuzlukta, rotasyonda, sakatlıkta kullanacağın ortalama üstü Semih ve Emirhan Topçu dışında yerlin yok. 3 puan bile şampiyonu etkiliyor koyarsın 1-0 maçtan sonra adam orta sahada defansif oyun kurucu olarak iş yapar as oyuncunu dinlendirir. Kaldı ki berbat bir oyuncu da değil tecrübeli bizde iş yapa''bilecek'' oyuncu uygun maliyetle her türlü alınır. Adamların yedeği Kerem Demirbay, İsmail Yüksek oldu bizde Salih falan oynuyor yazık yani. Bu farkı nasıl kapatacaksın onu alma bunu alma?? Hakan Ç. haberi çıksa onu da beğenmeyeceğiz muhtemel. Yerli orta saha olarak alınabilecek en iyi 3-4 isimden birisi bu zaten.
Bu çocuğu ne zaman görsem şu çöp kutusu aklıma geliyor.
Hem yerli konusunda eksiğiz derler hem onu bunu almayın o çöp öteki bilmem ne amacınız ne? Dortmund aptal biz siz akıllısınız potansiyeli olmayan adama Dortmund yatırım yapmaz orda tutmadı diye bizde de kötü mü olcak yani bi gidin
Kartal Kayra'dan fazlası yok. Sırf yerli diye alınmasın
Mükemmel bir oyuncu değil ama ortasahada 2 yabancı kontenjanı işgalinden bizi kurtarır..
Kötü oyuncu değil ama dümdüz.Defansif fena değil ama hücumcu yani hiç yok.Kasimpasadan Gökhan Gül cok daha faydalı olur.
Olan üç beş kuruşuda bu cöplere vermeyin. YAZIKLAR OLSUN bizim bu oyuncuları kim bulup getiriyor. Gedson ayarında topçu bulun kazmalari bırakın Allah aşkına.
Almayın uzak durun dümdüz boş topçu demir ege gelecek kartal gelecek Salih uçan var ...Salih Özcan da ne var anlamak imkansız..alacaksanız onur yerine zeki çelik can keles yerine emre mor Tayyip yerine Ahmet kaplan ersin yerine Bilal Bayezid alınmalı svenson yerine de Rize'nin sağ bekini al cerny mutlaka alınmalıdır
Son 5 sezondur aynı transfer olayları biz sadece ilgileniriz başkası alır şurda 1 buçuk ay sonra sezonu açacağız hala başkan laf kalabalığı yapıyor bence taraftarı uyutma taktiği