Öte yandan Beşiktaş'ı bu ay sonuna kadar sıkıntılı bir süreç bekliyor. Siyah-beyazlıların borçsuzluk kağıdını bu ay sonuna kadar UEFA'ya bildirmesi gerekiyor. Borçsuzluk kağıdını almak için Beşiktaş'ın futbolcularla anlaşması ve alacaklarının olmadığına dair anlaşmayı imzalaması gerekiyor.

Limit sorunuyla karşı karşıya gelen yönetimin, bu sıkıntıları çözmek için acil bir sıcak para girdisine ihtiyacı var. Beşiktaş yönetimi de bir yandan Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmanın revize edilmesini bekliyor.

YABANCILAR DA SORUN YARATIYOR

Beşiktaş'ta bir diğer sorun da beklenen transferlerin bir türlü gerçekleşmemiş olmaması. Kadrosunda 15 yabancı bulunan Beşiktaş'ta, bu sayının 14'e inmesi gerekiyor. Ancak kadroda düşünülmeyen isimlerden Douglas ve Nicolas Isimat Mirin takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor. Aldıkları maaşlar nedeniyle de Beşiktaş yönetimi futbolcuların sözleşmelerini feshetmeyi düşünmüyor.

Takımdan ayrılması beklenen isimlerden Douglas, Erzurumspor'dan gelen transfer teklifini kabul etmemişti. Nicolas Isimat Mirin de eşinin ısrarı nedeniyle Hatayspor'a transfer olmaktan vazgeçmişti.

Sağ beke 2 ve forvete 1 transfer yapmayı düşünen siyah-beyazlılar büyük ihtimalle, transferde yabancı isimlere yönelecek. Bu da 3 transfer için en azından 4 yabancı futbolcu ile yolların ayrılmasını gerektiriyor.

Beşiktaş'ta bu sorunların hepsinin çözülmesi için Ahmet Nur Çebi yönetiminin acil bir sıcak para girişini sağlaması gerekiyor.

DUHULİYE.COM / DETAY