Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 4. haftasındaki Beşiktaş Yeni Malatya maçına dair değerlendirmelerde bulundu. 

'10 dakikada Beşiktaş oldu'

Karşılaşmanın ilk yarısını siyah - beyazlılar 2-0 önde kapattı. Dilmen, ilk yarıya dair şunları söyledi:

- Klasik Beşiktaş. 5 dakikada Beşiktaş ben doğmadan önce başlayan bir söz. Kendi geleneğine uygun bir tempoda 10 dakikada Beşiktaş oldu.

- Batshuayi’nin bu tür koşu ve vuruşlarını göreceğiz sezon boyunca. Belçika gibi dünyanın en iyi milli takımlarından birinde geçen hafta 84 dakika oynadı. Vida da aynı şekilde.

'Teixeira ve Pjanic henüz tam hazır değil'

- Alex Teixeira ve Miralem Pjanic henüz tam hazır değil. Allah'tan Josef var. Fenerbahçe performansının da çok üstüne çıktı. Bu oyuncuların oynama isteği var, bu oyuncular Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde çok mutlu, bunu gördüm.

- Miralem Pjanic daha Beşiktaş semtine yeni gelmiş, itiraz ediyor ve oyunda bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu çok olumlu bir şey. Ümraniye'ye gideceğim, merak ediyorum neler oluyor orada. Oldukça istekliler.

'Yeni Malatyaspor'un penaltısı verilmedi'

- İlk yarı kora kor. Malatya da sıkı bir rakip gibi gözüküyor. Ghezzal da geç geldi, hala toparlamış gözükmüyor ama her gün üzerine koyacaktır. 

- Maç 0-0'ken Yeni Malatyaspor'un penaltısı verilmedi. Hakem Arda Kardeşler görmeyebilir orası kalabalıktı ancak VAR'ın çağırması lazımdı.

'Sergen Yalçın, 3-0'dan sonra Dortmund maçını oynamaya başladı'

90 dakika sonucunda maçın kazananı 3-0'lık skorla Beşiktaş oldu. Kartal'a galibiyeti getiren golleri Batshuayi (2) ve N'Koudou kaydetti. Dilmen, maç sonu şunları söyledi:

- Skor 3-0 olduktan sonra Sergen Yalçın, Borussia Dortmund maçını oynamaya başladı. Anadolu kulüpleri önceki yıllara nazaran daha güçsüz gözüküyor.

'Beşiktaş son dönemin en iyi santrforunu getirmiş'

- Beşiktaş son dönemin en iyi santrforunu getirmiş. Gomez iyiydi, Aboubakar iyiydi, Cenk çok formdaydı ancak Batshuayi çok hazır.

- Rıdvan'ı bugün çok beğendim. Aynı şekilde Necip bugün Beşiktaş'taki en iyi maçlarından birini oynadı.

Duhuliye.com