Partizan deplasmanı ve iç sahadaki Antalya maçlarında cümbür cemaat rakip kaleye yüklenirken gol ve goller yiyen bir Beşiktaş izledik… Ders alınmış… İlk dakikadan itibaren oyunu kontrol eden Kartal rakibine kalesini göstermedi… Utku'nun formasının ütüsü bozulmadı.

Aklın yolu budur… Kazanım çok, UEFA Avrupa Ligi'nde artık gruplardayız ve seri başıyız… Hepsi bu mu, Pepe sonunda Real Madrid günlerini hatırladı, Linz'den sonra dün de iki gol attı… Yani… Yanisi şu; oh beee!

Oğuzhan'ın Antalya maçında yaptığı harika dönüşü ve sonrasında topu dışarı atışını hatırlayın, dün benzer pozisyonda topu dışarı atmadı, atması gereken yere attı… Oh bee…

***

Taraftar Antalya maçında sürekli çatlak sesler çıkardı, yeri geldi Oğuzhan'ı ıslıkladı, yeri geldi tedirgin haykırışlarla oyuncuların özgüven erimesine katkı sağladı… Dün muhteşemdiler. Bir dakika susmadılar ve Oğuzhan'la da barıştılar. Ohh be… Bazıları; abartacak ne var bunda alt tarafı Partizan'ı yendi Beşiktaş, nedir bu "Ohh beler" diye düşünebilir.

Şimdiki açıklama onlara; arkadaşlar Beşiktaş şu maçta sorun yaşayıp turu kaybetmiş olsa inanın bana çok ama çok ciddi sıkıntılar yaşanırdı. Takımın tüm motivasyonu kaybolur ve daha sezon başında büyük bir çöküş yaşanırdı.

Bu maç çok önemliydi… Gerçekten önemliydi… O nedenle bir kez daha; ohhh beeeee!

Turgay Demir / Fotomaç