Beşiktaş Süper Lig'den 5 isme imza attırmak için Valerien Ismael'in kararını bekliyor. Ismael ve ekibinin değerlendireceği oyunculardan bazıları takıma katılacak. O oyuncular şöyle:

Tayfur Bingöl: 

Beşiktaşlı olduğunu açıkça dile getiren Alanyaspor'un sol beki Tayfur Bingöl de kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Tayfur 30 maç 4 gol 8 asistle iyi bir sezon geçiriyor.

Mustafa Eskihellaç: 

Yeni Malatyaspor'un kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç'la her konuda anlaşıldı. Oyuncu bu sezon toplam 30 maçta 3 gol 3 asistle oynuyor.

Abdülkerim Bardakcı: 

Konyaspor'un golcü stoperi Abdülkerim Bardakcı Beşiktaş'a gitmek için kulübünden kolaylık bekliyor. Bardakcı bu sezon 31 maçt 4 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Ozan Tufan: 

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ozan, Beşiktaş'la temasa geçmişti. Menajeri Ozan için 1 hafta süre istedi. Ancak Ismael'in Ozan transferine sıcak bakmadığı iddia ediliyor. Ismael daha diri ve tempolu oyuncular istiyor.

Halil Akbunar: 

Göztepe'nin küme düşmesiyle bir başka Süper Lig takımına gideceği tahmin edilen Halil için Fenerbahçe de devrede. Beşiktaş ise Halil'i, Ghezzal'ı yedeklemek için almak istiyor.

Kaynak: Posta