Büyük umutlarla 1 yıllığına kiralan Michy Batshuayi'nin son zamanlarda artan sakatlıkları Beşiktaş yönetiminde endişeye yol açtı. Adale sakatlığı nedeniyle Londra'ya tedavi olmaya giden Belçikalı forvetin durumu siyah-beyazlı sağlık heyeti tarafından yakından takip ediliyor.

Sağlıklı bir şekilde sahalara dönmesi beklenen Batshuayi için geniş ve kapsamlı bir rapor bekleniyor. Raporun gelmesiyle sağlık heyeti ile teknik heyet ortak bir karar alacak.

MİNUMUM RİSK

Sergen Yalçın, yıldız futbolcunun sakatlık riskinin minimumda olması gerektiğini dile getirdi. Bu nedenle Belçikalı forvette müzmin bir sakatlık bulgusuna rastlanırsa yönetimin devre arasında Chelsea'yle masaya oturması bekleniyor.

Sakatlıklardan dolayı bu sezon canı çok yanan siyah-beyazlılar, Batshuayi'de sıkıntılı bir durum görürse kiralık sözleşmesini feshedebilir. Yıldız golcünün tedavisine devam ediliyor, ne zaman döneceği şu an belirsiz.

4 MAÇ KAÇIRDI

Kartal, şu ana dek lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 16 maça çıktı. Batshuayi, 12 maçta görev alırken bunların 11'inde sahaya 11'de çıktı. Belçikalı forvet, adale sakatlıkları nedeniyle şu ana dek 4 maç kaçırdı.

Kaynak: Sözcü