Emektar malzemeci Süreyya Soner'in; 1,5 yılı aşkın bir süredir pandemi sürecinden dolayı personel azaltımına gidileceği gerekçe gösterilerek ev istirahatine gönderildiği öğrenildi.

30 yılı aşkın bir süredir Beşiktaş futbol takımının malzeme sorumluluğu görevini yürüten Süreyya Soner'in uzun süredir görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi. Soner'in ayrılmasına gerekçe olarak pandemi sürecini gösteren yöneticiler, koşullarda normalleşme olmasına rağmen halen Soner'le iletişime geçmiş değil.

Beşiktaş'ın 16 lig şampiyonluğunun 9'una şahitlik eden, saha içindeki yardımcı personel olarak katkıda bulunan, belgeselleri çekilen, filmleri yapılan Süreyya Soner, çok sevdiği Beşiktaş'tan ve işinden ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşıyor. Adına yapılan belgeselden henüz bir maddi kazanç elde etmemiş olan Süreyya Soner hayatını, kulübün kendisine zaman zaman yaptığı ödemelerle idame ettiriyor.

Hem futbolcularla, hem Beşiktaş tribünleriyle ayrı bir bağı bulunan Soner'in ayrılığı daha önce de gündeme gelmiş, Soner kendine has esprili tarzıyla "kendimi tesislere zincirlerim" deyince görevine geri dönmüştü. Aradan geçen yıllara pek çok anı, pek çok efsane, pek çok kupa sığdıran Süreyya Soner, kulüpten ayrılış şeklinden dolayı büyük bir üzüntü duyuyor. Emektar Süreyya, Beşiktaş'a geri döneceği günü ise iple çekiyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER