İşte Atiba'nın açıklamaları:

"Açıklaması zor ama çocukluğumdan beri bu yüksek enerji seviyesine sahibim. Çok koşuyorum. Tabii ki de şükrediyorum bunun için. Bu kadar yüksek bir enerji seviyesine sahip olduğum için kendimi şanslı görüyorum. Şimdiye kadar neyi yaptıysam, bugünden sonra da onu yapmaya çalışacağım. Tabii bunları yaparken, takım arkadaşlarımın bana olan katkısı çok önemli."

Türkiye ona neler kazandırdı?

Atiba Hutchinson: "Birçok kez söyledim, burada insanlar gerçekten çok misafirperver, çok sıcakkanlılar. Buraya geldiğim ilk günden itibaren insanlar beni hemen kabul ettiler. Gerçekten herkes çok dostane, yardımsever davrandı. Kulübe geldiğim günden bu yana herkes benim burdaki işimi kolaylaştırmak için elinden geleni yaptı. Ben, eşim, ailem, buradaki hayatımız, buradaki insanların yardımları sayesinde çok kolaylaştı ve buradaki deneyim bizim için çok keyifli bir deneyime dönüştü."

Seneye Beşiktaş'ta devam mı? Bir gün Beşiktaş'ta hoca olarak kadroda yer alır mı?

Atiba Hutchinson: "Umarım ikisi de gerçekleşir. Kendimi hala çok iyi hissediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kesinlikle burada devam etmek istiyorum."

"Gelecekle ilgili... Onu bekleyip göreceğiz. Oyunculuk kariyerimden sonra burada bir rol almak ister miyim; kesinlikle duygularım, düşüncelerim pozitif. Bakalım gelecek neler gösterecek."

Kaynak: beIN SPORTS