Kadrosuna Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman'ı kattıktan sonra Rosier ve Ghezzal'in de bonservislerini alan, son olarak da dünyaca ünlü 10 numara Alex Teixeira ile her konuda anlaşan Beşiktaş, beklentiyi yüksek tutarak kurduğu bu kadroyu önemli bir santrfor oyuncusuyla daha da güçlendirmek istiyor.

Bugüne kadar birçok santrforu inceleyen, bazı oyuncularla görüşmeler yapan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın santrfor listesinin en üstünde bonservisi Sevilla'da olan Luuk De Jong yer alıyor. Beşiktaş yönetimi transferde en büyük çabayı De Jong için sarf ederken, listede başka yıldız golcüler de bulunuyor.

DE JONG OLMAZSA...

Beşiktaş yönetimi, Luuk De Jong ile anlaşılamaması halinde rotayı, ülkemizde Trabzonspor formasıyla gol krallığı yaşayan Sörloth'a çevirecek. Fakat Beşiktaş, Sörloth konusunda başka bir sürecin de nasıl tamamlanacağını görüp duruma göre hareket etme düşüncesinde.

GALATASARAY'IN DURUMUNA DÜŞÜLMEYECEK

Sörloth ile ilgilenen kulüplerin başında oyuncunun eski kulübü Trabzonspor geliyor. Trabzonspor yönetimi Sörloth dışında Real Sociedad'tan Willian Jose ile görüşmelerini sürdürüyor. Rosier ve Ghezzal sürecinde Galatasaray'ın yaptıklarından son derece rahatsız olan Beşiktaş yönetimi, Sörloth görüşmelerinde Trabzonspor'un karşısına çıkmayıp, bordo mavililerin santrforunu belirlemesini bekleyecek. Trabzonspor'un başka bir santrforla anlaşması durumunda Beşiktaş, Sörloth için girişimlere başlayacak.

Duhuliye.com ÖZEL HABER