Kasım ayında lige havlu atan Beşiktaş, nasıl bu duruma geldi? Sezon başlamadan ve başında yaşanan bazı detaylar dikkat çekiyor. Lig ve Türkiye Kupası zaferleriyle çok sevildiği siyah-beyazlı taraftarların gözünde ‘Efsane' olan Teknik Direktör Sergen Yalçın, yönetimle yeni sözleşme konusunda krizler yaşadı. 40 günü bulan görüşmelerde orta yol bulundu ve 1 sezonluğuna 25 milyon TL'lik anlaşmadan imzalar atıldı.

BATSHUAYI YOK!
Sezon öncesi için planlanan yurtdışı kamplarının birkaçı Covid-19 tehlikesi nedeniyle iptal edildi. Futbolcuların sezon öncesi çalışmaları aksadı. Transfer politikasında Yalçın'ın stoper isteği gerçekleşmedi. Pjanic gibi yıldız bir isim kadroya katılsa da Atiba'nın alternatifi bulunamadı. Alex ile Salih Uçan, büyük hayal kırıklığı yarattı. Batshuayi, büyük umutlarla geldi ama performansıyla şu ana kadar Aboubakar'ın yanına bile yaklaşamadı.

KAFADA KAYBETTİ
Ve sakatlıklar… Oynadığı futbolla Malatya maçında harikalar yaratan Beşiktaş, bundan sonra önemli yıldızlarının sakatlığıyla sarsıldı. Sergen Yalçın ve ekibinin antrenman uygulama metodlarındaki yanlışlar sahaya yansıdı. Siyah-beyazlılar, her maça en az 2 futbolcusundan yoksun çıktı. Takım olgusu kayboldu. Üst üste gelen yenilgililerle güven kaybı yaşandı. Son 12 maçında 10 yenilgi alan Kartal, tarihinin en kötü sezonunun içine girdi.

19 MAÇTA 35 GOL YEDİ
Kartal, 14. haftada ligde 21 gol atıp 21 gol yerken, Şampiyonlar Ligi'nde de 5 maçta 3 gol atıp 14 gol yedi ve sıfır puanda kaldı. Siyah-beyazlılar 19 resmi maçta attığı 24 gole karşılık kalesinde 35 gol gördü.

Kaynak: Sözcü

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla