Beşiktaş’ta sakat isimlerin yavaş yavaş takıma geri dönüyor olmaları yüzleri güldürdü. Tedavileri tamamlanan Larin, Atiba, Ghezzal ve Welinton ile Kovid-19 tedavisi biten Montero takıma döndü. Bu hafta yapılacak antrenmanlara katılacak 5 futbolcu, Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak Başakşehir maçında forma giyebilecek.

Siyah-beyazlı takımda Pjanic, N’Koudou ve Mehmet Topal’ın sakatlıkları ise sürüyor. Pjanic’in, Başakşehir maçından sonra oynanacak Sporting karşılaşmasına kadar hazır olması bekleniyor. N’Koudou ve Mehmet’in tedavilerinin ise yaklaşık 10 gün daha sürmesi bekleniyor.

Sağlık heyetleri temasta

Sakatlıkların düzelmeye başladığı Beşiktaş’ta teknik ekip ve sağlık heyeti, milli oyuncuların sağlam şekilde dönmeleri için sıkı markaj uyguluyor. Sağlık heyeti, milli takımlarının sağlık ekipleriyle düzenli görüşüyor.

Milli maç arasından sonra 23 günlük süreçte sırasıyla Başakşehir, Sporting, Galatasaray, Hatayspor, Sporting ve Trabzonspor ile son derece zorlu ve kritik maçlara çıkacak Beşiktaş’ta gözler bir yandan da milli takımlardaki oyunculara çevrilmiş durumda.

Siyah-beyazlı takımda Vida, N’Sakala, Batshuayi, Ersin, Serdar, Rıdvan, Kenan ve Emre Bilgin milli takımlara çağrılmıştı. Kenan ise daha sonra kadrodan çıkmıştı.

Kenan ameliyat oldu

Beşiktaş’ta sol el ikinci parmağında kırık oluşan Kenan Karaman dün ameliyat oldu. Milli futbolcunun, siyah- beyazlı takımın Başakşehir ile oynayacağı maçta süre verilmesi halinde görev alabileceği belirtiliyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK