Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük'e sahalarında 2-1 kaybettikleri ve şampiyonluk yolunda ağır yara aldıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu. Yalçın sakat ve cezalı oyuncuların durumu hakkında da konuştu. 

Sakat ve cezalı oyuncuların durumu hakkında

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Yalçın, "Aboubakar yetişmez. Belki Gökhan Töre dönebilir. Atiba'nın cezası bitti. Oğuzhan maç oynayacak durumda değil. Adem Ljajic'in durumu yarın belli olur. Elimizdeki mevcut kadroyla Cumartesi günü çıkıp her şeyimizi vereceğiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur" ifadelerini kullandı. 

Aboubakar 5 maçtır yok

Bilindiği üzere Kamerunlu oyuncu Aboubakar, Sivasspor maçında sakatlanmış ve son 5 maçta forma giyememişti. 

Gökhan Töre'nin durumu

Gökhan Töre de sakatlığı nedeniyle Fatih Karagümrük maçı kadrosuna dahil edilmemişti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Gökhan Töre, yapılan risk analizinde, uyluk iç adalesinde yaralanma riski yüksek olduğu tespit edildiği için teknik ekibimizin onayı ile kadrodan çıkarılmıştır." ifadelerin yer verilmişti. 

Atiba cezasını tamamladı

Geçtiğimiz hafta Galatasaray derbisinde sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Atiba Hutchinson da, Fatih Karagümrük maçı ile cezasını tamamladı ve cumartesi günü deplasmanda oynanacak Göztepe mücadelesinde sahadaki yerini alabilecek.

Oğuzhan sezonu kapattı

Sakat oyunculardan bir diğeri ise Oğuzhan Özya

Ljajic sahayı sedyeyle terk etti

Adem Ljajic ise, Fatih Karagümrük maçında omuzunda yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kalmadı.

Ajansspor