Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun açılışında Çaykur Rizespor’la oynayacakları maç öncesi futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 2020-2021 sezonunu çifte kupayla kapatarak tarihi bir başarıya imza attıklarının altını çizen siyah-beyazlı hoca, yeni döneme galibiyetle ve moralli başlamalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulunarak sözlerine başlayan Sergen Yalçın’ın, “iyi başlayıp, iyi bitirelim” sloganıyla yola çıktığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon lige kötü girdiklerini hatırlatan deneyimli hocanın bu kez iyi bir başlangıç yapılmasını istediği bildirildi.

Kondisyon ve fiziksel açıdan iyi bir kamp dönemi geçiren ancak hazırlık maçları konusunda yurt dışı kamplarının iptal edilmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Kartal’da, Sergen Yalçın, milli araya kadar kayıpsız gidilmesi gerektiğini dile getirdi.

Oyuncularıyla yaptığı toplantıda Şampiyonlar Ligi nedeniyle bu sezonki yükün daha ağır olduğunu aktaran siyah-beyazlı teknik adamın, “İlk üç hafta bizim için çok önemli. Üçte üç yapmak elbette önceliğimiz ama sezonun ilk haftaları çok kolay geçmez. Öncelikle takım içerisinde havanın çok iyi olması lazım. Geçen seneki başarımızda bu havanın çok önemli payı vardı. Bu sezon yine kenetlenerek yola çıkmalıyız. Tüm zorlukları ancak böyle aşabiliriz. Yeni sezon hepimize başarı ve yeni kupalar getirsin” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Kaynak: Milliyet