Beşiktaş’ın sambacısı Josef de Souza, gelecek planları ve Devler Ligi şanslarına dair açıklamalar yaptı. Grupta ilk maçı kaybetmelerine rağmen umutlu olduklarını söyleyen orta saha oyuncusu "Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki beklentisi çok yüksek. Buraya gelmek için çok uğraştık. Taraftarların büyük beklentileri var. Amacımız mümkün olduğunca ileri gitmek. İmkanlarınız varken hayal kuruyoruz. Savaşmaya devam edeceğiz" dedi. "Geçen sene taraftarsız şampiyon olmayı başardık. Taraftarımız olsaydı daha kolay olacağından şüphem yok" ifadelerini kullanan Josef şöyle devam etti: Artık statta yüzde 50 kapasite ile oynayabiliyoruz. Biz de bu gücü baskı oluşturmak için kullanmaya çalışacağız...

Usta oyuncu ayrıca, “Türkiye'de pandemi, dikkatli olarak ve bu yeni gerçekliğe uyum sağlamaya çalışarak geçti. İşyerlerinin açılmasıyla daha iyiye gidiyor. Bu da mutlu olmamıza yardımcı oluyor. Taraftarların dönüşü ile daha da büyüdü. Türkiye, maske gibi bazı kısıtlamalarla bile Avrupa ülkelerinin yaptıklarını iyi takip ediyor. Zaten aşının her iki dozunu da aldım. Bundan gerçekten çok mutluyum. Umarım bir an önce herkes aşı olur da hayatımıza geri dönebiliriz" dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN VAZGEÇMEM

Sambacı, Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili de şöyle konuştu:

Sözleşmemin bitmesinde daha iki yıl var. 32 yaşındayım, 34 yaşında özgür olurum. Ama Beşiktaş ile özdeşleştim. Kulüpte sadece bir yılım oldu. 3 yılımı Fenernbahçe’de geçirdim. Şimdi kulüple, taraftarlarla çok özdeşleştirildim. Burada devam etmek ve tarih yazmak için büyük bir arzum var. Çok seviliyorum ve geri dönmek için çok iyi bir fırsat verilmedikçe başka hiçbir durum için bundan vazgeçmem.

Kaynak: Fotomaç