"CENK TOSUN GELSİN İSTERİM"

Cenk Tosun'u aldığımız koşullarda bir transfer, yüzlercesi olabilir. Cenk Tosun ile konuştuk, doğum günüydü, çok yaşlanmadan gel dedim, güldük. Gelsin, isterim ama bizdeki paraya.

"BÜTÇE 30'A DÜŞECEK"

Takımın bütçesi 60'sa 30'a düşüreceğiz, yarısına. Her sene taraftar kampanyası mı yapacağız. 30 paramız var, 50 milyon transfer yapacağız, 20 milyon veriz mi diyeceğiz? Birkaç senelik mutluluğun sonunda uzun yıllar mutsuz olan bir camia olması doğru değil.

"GENÇ, BONSERVİSSİZ OYUNCULAR"

Genç, bonservissiz ve bizde ucuz oynayıp, gittiği yerde yüksek oynayacak oyuncuları tercih edeceğiz. Bunu da scout ekibi yapacak.

GÖKHAN GÖNÜL VE CANER ERKİN

Kontratı biten arkadaşlar var, birçoğuyla anlaşmak istiyoruz. Sağ bekimiz Gökhan, kalamazsa başımızın çağrısına bakmamız gerekiyor. Kalsın isteyeceğiz ama olmazsa bakacağız. Sol bekte Caner var, kalırsa 2. adama gerek yok, Rıdvan ile beraber oynarsınız.

"FATİH AKSOY'U GERİ ALACAĞIZ"

Orta sahada Fatih Aksoy, Sivas'ta Allah razı olsun iyi oynadı, geri alacağız onu. Elneny kalabilir. Biz Temmuz sonuna kadar oyuncularımızla kim kalacak, kim gidecek konusunu konuşmak istemedik. Koronavirüsün bizi çok etkilediğini ve yardım istediğimizi söyledik. Durum vahim, bunu sizinle de paylaşmak zorundayız dedik. Bunu söyledik.

AMATÖR

Satabildiğimiz bir basketçimiz yok, bonservis kazanabildiğimiz bir hentbolcumuz yok. Hangisi doğru? Futbolda bilet alan adamın verdiği 100 lirayı niye oraya aktaralım. Gelirleri ve giderleri eşitleyeceğiz. Baskette gelir 10 lira, gider 40 lira. Nereden bulacağız bu parayı?

"KAÇ KEZ DAHA OLABİLİR"

Uçağa bin, fotoğraf ver, 5 milyona, 3 milyona adam getir. Sonuç bu. Beşiktaş kaç kere daha taraftarın kapısını çalabilir?

"BÜYÜK KATKI OLABİLİR"

Lig bitene, temmuza kadar kampanyayı sürdürürüz gibi geliyor. Bu, bir bağış kampanyası. Bu, bir matematik değil. Tamamen kişilere bağlı bir durum. Beklentim, 15-20 milyon Beşiktaş taraftarı olduğunu biliyoruz. Her biri bir SMS atsa, Beşiktaş'a büyük katkısı olabilir. Bu 20 lirası olmayan Beşiktaşlılar da olabilir. Onlar da bizim parçamız. Onları da ayrıca tabii ki kabulleniyoruz.

"EN ÖNEMLİSİ BAĞIMSIZ OLMAZ"

En önemli şey, bağımsız olmaktır. UEFA'ya, bankaya bağımlı olmak, bunlar hoş şeyler değil. Bu kulübü bağımsız hale getirmek, birinci hedefimiz. Şeffaf, hesap sorulan, hesap soran, hesap sorulmasını kabul edecek, hesap sorulduğunda da tavır koymayacak bir yönetim olacak.

Kaynak: beIN SPORTS