Beşiktaş'ta Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Vodafone Park’ta düzenlenen toplantıda taraftar gruplarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıyla ilgili olarak Beşiktaş'ın sitesine açıklamalarda bulunan Sürmen, şu ifadeleri kullandı:

“Taraftar gruplarımızın temsilcileriyle son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik ve görüş alışverişinde bulunduk. Korsan ürünle nasıl mücadele edebiliriz onu konuştuk. Tribün liderlerimiz bu mücadelemize nasıl destek olabilirler, fikir alışverişi yaptık. Küfür etme, ettirme konusunu yoğun bir şekilde işledik.

Beşiktaş’ın küfür nedeniyle maddi ve manevi olarak zarar görmesini istemiyoruz. Olaya sadece ceza almamak şeklinde bakmıyoruz. Ailelerimizin ve çocuklarımızın keyifle maçlarımızı izlemesini istiyor, diğer kulüplerin taraftarlarını da örnek olmak istiyoruz. Tribünleri ahenk içinde nasıl bir araya getiririz, bunun yollarını aradık. Dortmund maçında merdiven boşluklarının dolu olması nedeniyle ceza aldık, tekrarının olmaması için hassasiyetimizi ifade ettik. Bu toplantıları her ay düzenli olarak yapmayı planlıyoruz."