Siyah beyazlı takım, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarına devam ederken, genç eldiven Emre Bilgin'in ilk 11'de şans bulacağı gelen haberler arasında. Emre Bilgin'in Göztepe karşısında ve antrenmanlarda sergilediği performastan bir hayli memnun olan Valerien Ismael'in, genç öğrencisini yeniden sahaya sürerek,  motivasyonunu yüksek tutmak istediği belirtiliyor. Fransız teknik adamın, Ersin Destanoğlu'nun olası satışı durumunda yönetimden yeni bir kaleci talebinde bulunmayacağı, siyah-beyazlıların yeni sezonda kaleci havuzunun Emre Bilgin, Mert Günok ve Utku Yuvakuran'dan oluşacağı aktarılıyor.

Kart cezaları bulunduğu için İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek Valentine Rosier ve Josef de Souza, Fransız teknik adamın talebi doğrultusunda son güne dek takımla çalışmalara katılacak.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yse seçime hazırlanırken yönetim listesinde ciddi bir revizyon yapmak için kolları sıvadı. Yönetim kurulunu genç idarecilerle güçlendirmek isteyen Çebi kurmay ekibini ise koruyacak.

29 Mayıs'ta yapılacak olan Beşiktaş seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen yarışacak 

Beşiktaş yönetimi seçim çalışmalarının yanı sıra transfer mesaisi de yapıyor. Lille'le sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü Burak Yılmaz'ın ismi yeniden gündeme gelirken, siyah beyazlı takımın kongre üyesi de olan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a olumlu yaklaştığı ifade ediliyor.

Kaynak: beIN SPORTS