Ersin Düzen'in tespitlerinden öne çıkanlar şu şekilde:

RIDVAN'IN BİR HAYALİ VAR, BEN BUNA SAYGI DUYUYORUM 

Rıdvan Yılmaz'ın Eintracht Frankfurt'a gitmesi söz konusu. Daha önceden kendisiyle, kalması ve sözleşme uzatılması için birçok kez görüşme yapılmış. Fakat Rıdvan'ın bir hayali var. Avrupa'da oynayabilme hayali. Ben bunu saygıyla karşılıyorum...

Neticede her insan kendine göre bir gelecek çizmiştir. Rıdvan'ın hayali de budur. Ve Frankfurt'ta da kendine bir yer bulabileceğine inanıyor. İlk 11'de oynayabileceğine inanıyor.

YALNIZCA ALMIŞ OLMAK İÇİN DEĞİL 

Aynı şekilde, kulübün de kendisine ve Beşiktaş'a olan projesi de, sunumu da, teklifleri de bu yönde... Yani Rıdvan'a almış olmak için değil, gerçekten Rıdvan'ı kendi takımlarında değerlendirebilme adına böyle bir transferi gerçekleştirdiklerini biliyorum. 

Bir ikincisi Ersin'le ilgili son anda gelen teklifler söz konusu ama ben Ersin'le sözleşme ihtimalinin daha da yüksek olduğunu duydum. 

BEŞİKTAŞ'TA BAZI ŞEYLERİN BİR AN ÖNCE NETLEŞMESİ GEREKİYOR 

En önemli olan nokta kimlerle yolların ayrılacağı. Yani hala bir takım belirsizlikler söz konusu. Hâlen resmileşmiş olanlar yok. Mesela Güven Yalçın konusu... Büyük bir ihtimal yola devam edilmeyecek.

Larin'in durumu net değil ki sosyal medya hesabından paylaşımları kaldırdığını öğrendik. Sonuç olarak hâlâ bir belirsizlik söz konusu.

Devam edilecek mi, edilmeyecek mi? Rıdvan'ın Frankfurt transferi, Ersin'le ilgili yeni bir teklif geldi, sözleşme uzatılıp uzatılmayacağı henüz netleşmedi. Yani belirsizlikler durumunun olduğu açık.

Beşiktaş'ın bu durumunu biraz daha netleştirmesi gerekiyor.