Spor Spikeri ve Spor yorumcusu Okay Karacan, Beşiktaş'ta Avcı dönemi ve gelecek sezon ile ilgili düşüncelerini duhuliye.com a değerlendirdi.

Okay Karacan şunları söyledi.

Beşiktaş Tam Aradığını Buldu

"Onu teknik adam şapkasıyla zihnimize kazıyan olay 17 yaş altı Avrupa Şampiyonluğu ile Dünya Şampiyonası dördüncülüğü olmuştu. Bir grup genç çocuğun başarıya giden yolunda önemli bir adım atmıştı.

İyi bir alt yapı hocası özelliği var. Yani alt yapıdan gelişen isimleri A takıma monte edip futbola kazandırma becerisinden bahsediyorum. Başakşehir ile 4 yıldır şampiyonluk yarışı içinde. Seyirci ve medyası olmayan hibrit bir takımla elde ettiği çıkış iyi bir yetiştirici ve geliştirici potansiyeli sunuyor. Beşiktaş’ın bu döneminde bu özelliklere sahip bir hocaya ihtiyacı vardı ve buldu.

Başarılı Olacaktır

Samet Aybaba ile başlayan 1. Feda dönemi, Biliç ile devam eden yükseliş ve Güneş ile ulaşılan şampiyonluklarla sona erdi. Şimdi yeni bir feda açılımına ihtiyaç var. Hocanın yetenekleri buna müsait ve feda dönemi pratiği olan bir camia için hem saha hem saha dışında seçilebilecek en iyi örneklerden biriydi.." diyerek sözlerini tamamladı.

duhuliye.com