Yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmek için büyük bir operasyon başlatan Beşiktaş, İtalya Serie A ekibi Sassuolo’nun A Milli stoperi Kaan Ayhan için çalışma başlatmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “Onun için kulübünün kapısını çalmaya devam edeceğiz” sözleriyle ısrarcı olduklarını belirtmelerine rağmen İtalyan takımının bu konudaki fikri değişmedi ve oyuncuyla yollarını ayırmama kararını yineledi.

1 NUMARALI HEDEF
Bu gelişme sonrasında alternatif isimlere yönelen Kara Kartal, Konyaspor formasıyla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla göz dolduran Abdülkerim Bardakcı’yı 1 numaralı hedefi olarak belirledi.

KONYASPOR'UN ÇIKIŞINDA ETKİN ROL OYNADI
Konyaspor’un bu sezon yaşadığı önemli çıkışta etkin rol oynayan başarılı oyuncu, yabancı sınırlaması sebebiyle Kartal’ın öncelikleri arasına girdi.

LİG BİTER BİTMEZ...
Bu sezon Konyaspor formasıyla 29 maça çıkıp 4 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan oyuncu için 2 milyon Euro’luk bütçe ayırmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, 27 yaşındaki futbolcuyu lig biter bitmez kadrosuna katmak istiyor.

BEŞİKTAŞ'A YEŞİL IŞIK
Lider Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulübün radarında bulunmasına rağmen önceliğini Beşiktaş olarak belirleyen başarılı futbolcunun, kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır olduğu kaydedildi.

4 GOL 3 ASİST
A Milli Takım’ın oyuncu havuzunda yer alan Abdülkerim, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle son karşılaşmalarda kadroya girememişti. Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor formasıyla bu sezon 29 maça çıkıp 4 gol ve 3 asistle oynadı.

Kaynak: Fanatik