Teknik direktör Sergen Yalçın ile yola devam kararı alan Beşiktaş'ta transfer için düğmeye basıldı. 49 yaşındaki çalıştırıcı yönetimle yaptığı görüşmede takımı ayağı kaldırma sözü verdi ve yapılacak takviyeler için harekete geçildi.

ALEX'E TAKIM ARANIYOR
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bklentilerin oldukça uzağında kalan Alex Teixeira ile ocak ayında yolları ayırmayı planlayan siyah-beyazlıların, Brezilya kulüpleriyle temasa geçtiği iddia edildi.

REMY CABELLA BOMBASI!
Alex Teixeira ile yolları ayırmak isteyen Beşiktaş yönetimi aradığı ismi ise Rusya'da buldu. Siyah-beyazlılar, Krasnodar forması giyen Fransız on numara Remy Cabella'yı gündemine aldı.

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanacak. Bu sezon Rusya Premier Ligi'nde 16 maça çıkan Remy Cabella 4 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

REMY CABELLA KİMDİR?
Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Remy Cabella 8 Mart 1990 tarihinde doğdu. On numara mevkisinde forma giyen 1.71 boyundaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek. Kulüp kariyerinde 375 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 79 gol ve 51 asist kaydetti.

Remy Cabella, Fransa Milli Takım'yla 4 maçta görev aldı. Cabella'nın Transfermarkt'daki güncel değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fotomaç

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla