Siyah Beyazlılarda Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürerken bir yandan da yeni sezonun kadrosu için çalışmalar sürüyor.

Ligin zirvesinde yalnız...

Teknik direktör Sergen Yalçın döneminde sezona kötü başlasa da sonradan başkalaşım geçiren ve art arda aldığı puanlarla maç eksiği ile en yakın rakibine 3 puan fark atarak lider olan Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor.

1 numaralı favori

Şampiyonluk yolunda favori görünen Siyah Beyazlılarda, gelecek sezon kadroyu güçlendirmek için Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılar toplantılar sonrasında hedefler bir bir belli olmaya başladı.

Transfer çalışmaları başladı

Bu sezon hem Süper Lig’de hem de Türkiye Kupası’nda şampiyonluk için mücadele veren Siyah-Beyazlılar, yeni dönemde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Stoper hattına öncelik

Sezon sonunda kadrosunda bulunan birçok isimle sözleşmesi bitecek olan Kara Kartal; forvet, orta saha ve bek bölgelerinin ardından son olarak stoper hattı için de çalışma başlattı.

Montero ile veda

Sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek Montero’nun 4.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı alan yönetim, İspanyol oyuncunun yerini doldurmak için şimdiden düğmeye bastı.

Gözler yine Alanyaspor'da

Fanatik'ten Sefacan Konuksever'in haberine göre; Kara Kartal, rotayı yine Aytemiz Alanyaspor’a çevirdi. Sezon başında bu kulüpten; Fabrice N’Sakala ve Welinton transferlerini gerçekleştiren yönetim, şimdi de Akdeniz ekibiyle kontratı lig bitiminde tamamlanacak Steven Caulker’ın üzerine yoğunlaştı.

Caulker bombası

Alanyaspor’da 3 sezondur görev yapan İngiliz stoper, 79 karşılaşmaya çıkıp 5 gollük performans ortaya koymuştu. Sergen Yalçın’la beraber Alanyaspor’da birlikte çalışan 29 yaşındaki oyuncu, kariyerinde daha önce Tottenham ve Liverpool gibi devlerin de formasını giymişti.

Süper Lig'in devleri ilgileniyor

Yeni bir maceraya hazır olduğu bilinen tecrübeli futbolcuyla, Beşiktaş’a ek olarak; Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray’ın da ilgisi bulunuyor. Ancak Sergen Yalçın faktörü sebebiyle Siyah-Beyazlılar, bu transferi bitirmeyi amaçlıyor.