Beşiktaş’ta yeni sezon formalarına taraftarların ilgisi devam ediyor.
Beşiktaş'ta yeni sezon formalarına taraftarların ilgisi sürüyor. Siyah-beyazlı kulübün satış mağazası Kartal Yuvası, formaların satışa sunulmasının ardından geçen yaklaşık 2 aylık süreçte 95 bin forma satışı gerçekleştirdi.
300 BİN HEDEFİ
Beşiktaş yönetimi, yakalanan satış performansının ardından hedefini daha da yükseltti. Siyah-beyazlıların, yıl sonuna kadar 300 bin forma satış barajını aşmayı hedeflediği belirtildi.
Kaynak Sporx
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (30)
20 milyon falaniz diyoruz ama yil sonu forma satis hedefi 300bin,500 de degil
Talisca'yı, Gedson'u, Hadj Moussa'yı al, bu sayı en az iki katına çıkar ⚽️⚽️⚽️
20 milyon falaniz diyoruz ama yil sonu forma satis hedefi 300bin,500 de degil
almak isteyin yeterki, Kartal Yuvaları, internet, ahbap dost yardımıyla alabilirsiniz. Bir kibrit de sizlerden. Ben her sene Kartal yuvasından alışveriş yapıyorum...
Maddi durumum birkac tane almaya yettigi icin arkadas es dost besiktasli olanlara alip hediye ettim bunu herkes yapamayabilir fakat imkani olan arkadaslar yüklenin biraz gercekten böyle bir transfer sezonundan sonra yok forma pahali yok biletler pahali yapmayin beyler
Az çok az.. sene sonuna 1 milyonu bulmalı rakam ve biz hala 100k bandına gelmemişiz 300k hedef diyoruz. Taraftar transfer istiyor ama forma alma noktasında sınıfta kalıyor bence.
Maalesef her zaman dile getirdim, hep aynı hikaye. Hiç olmazsa biraz kalite düşürün de maç günleri indirimli verin bari yarı fiyata malum tamamen duygusal.
hadi beyler haber ve yorumları okuyanlar birer tane alalım aldıysanız ve imkanınız varsa birerde ailemizden birisine alalım ben başlatıyorum bismillah. bir taneden bişey olmaz demeyin birer birer çoğalacak hadi bir el verin bana
Vlahoviç, Trossard, Orkun, Poku, Nübel ! En az 500 bini bulması lazım ! İtaliano'nun da numarasız, teknik direktör formasını çıkarsınlar, bu bile satılır !
Ben oğluma Nike online'dan aldım. Orada da satılan formalar bu verilen rakamların içinde mi? Bence oradan da ciddi bir sayı ortaya çıkabilir çünkü yurt dışında yaşayan arkadaşlar herhalde oradan alır. Mesela GS formalarını orada görürdüm son yıllarda. Adidas online'da Beşiktaş hiç görmedim.
@Darmstadtın Bab vizyon kardeş. Pazarlama işi de bi sektör. Lakin bizde profesyonel bir yapı yok
4 yaşındaki torunuma uygun forma yok, kadın reyonu çok ama çok yetersiz. Yurt dışından gelen kızıma ürün bulamadık. Yine de bişeyler aldık
Benim orta halli bir durumum var 3 tane formam alabildim 100. yılda destek için 10 numara Sergen formam var ilk geldiği sene 7 quaresma bir de pepe ye çok sevinmiştim 5 numara maçlarda giyiyorum antika gibi benden satın almak istiyorlar şimdi yeni almak istiyorum ama belki vlahoic olabilir Salah için heveslenmiştim kesin alacaktım tam koleksiyonluktu
Salah forma satışı 1 milyonu geçer diyenler nerede. Salah 100 bin satmaz dediğimde linç yemiştim. Bizim taraftar zengin tayfasından değil buna rağmen gücü nispetinde destek oluyor.
Fukara ayak takımı Beşiktaş taraftarı ancak boş laf yapıyor icraata takım için para harcamaya gelince yok hoş son 3-5 senedür pek bür motivasyonda yoktu ama bu sene emekleri takdir için bile daha iyi olmalıydı ama yok işte sınraden fb gs değiliz işte mal ortada dolayısıyla stratejimizi her zaman buna göre ayarlamalıyız
Abi çok az yüklenin şu formalara. Şimdiye kadar 200bin olmalıydı en azından
Çebi ağlıyordu kimse Kartal Yuvasına uğramıyor, kimse forma almıyor, satış gelirlerimiz diğerlerinden daha düşük diye, aynı şikayetleri Hasan Arat'tan da duyduk. Gördünüz mü Beşiktaş taraftarı iyi takımı, güzel oyunu görünce nasıl forma alırmış?
@Modalı Kartal Malesef öyle değil. Şu beğenmediğimiz ezik fener bile 600bin sorma saattı diye söylenti var. Bu konuda çok gerideyiz
Biz fenev cincon gibi zengin taraftar değiliz maalesef gerçek bu
25 m taraftarımız var diye övünüyoruz hedef sezon sonuna 300 bin forma satışı yazık bize utanılacak bir durum.
Merak edip baktım, G5 geçen sene tam 1.1milyon adet forma satmış. Biz iyi senemizde 300bin hedef koymuşuz. 25 sene önce bu adamlar bizim yapılanmamıza, kulüp yönetimimize, taraftarımıza bakıp özeniyordu. İnşallah eski günlerdeki Beşiktaş’a yine kavuşuruz. Kenetlenmemiz gerekiyor. Yolumuz çok uzun. Benim hayattaki en belirgin özelliğimdir Beşiktaşlılık, karakterim, kişiliğimdir. Başarısız olması geride kalması çok üzüyor.
@Kenetlen osimhene 75 milyon verdiker diye taraftar destek oldu gecen sezon. 1 milyon forma gercekci degil
Hedef 1 milyon olsun! Avrupa Ligi’ni alırsak 1 milyonu bulur herhalde. Süper Lig’ten çok işimize yarar. Lig aşamasından sonra Knock Out sisteminde devam ettiği için zor bir turnuva fakat bana göre sekiz adaydan biri sayılırız ki Transfermarkt’a göre en değerli onuncu takımız. Zaten bu Transfermarkt değerlerine fazla güvenmemek lazım, mesela Barış Alper’in 30 milyon ettiği bir platformda Orkun nasıl 25 milyon olabilir veya Salih Özcan nasıl 3.50 milyon olabilir (Salih Özcan 3,5 milyonluk oyuncu gibi mi oynuyor). Bana göre favori sıralaması şu şekilde: 1. Juventus 2. Leverkusen 3 Crystal Palace 4. Benfica 5. Milan 6. Olimpiyakos 7. Real Sociedad 8. Beşiktaş. Kendimizi bu takımların arkasında görüyorum ve turnuvada ayrıca Sunderland, Hoffenheim, Celta Vigo, Lyon veya Bounemouth gibi takımlar da var. Şimdiden belli olmaz tabi ve maçlar oynanmadan çok iddialı olmamak gerekir ki bir bakarsın Union St. Gilloise veya Red Bull Salzburg gibi bir takım da kazanabilir turnuvayı. Takıma başarılar diliyorum.
Tek oyuncudan 300 bin satman lazım toplam çok az bu rakam trosaard 30 bin forma satmış çoğunu kulübün önde gelen isimleri almıştır 1000 forma benden filan diyorlar alıp dağıtmak için öyle yarısı satılsa en fazla 15 bin taraftar almıştır bakıyorum takıma formasını alacalın bir Vlahovic var o da ne kadar satar bilmem
Sıra bizde elimizden geldiğince destek olmalıyız
ha gayret renkdaşlar 300 bin olmasada 250 bine yaklasmamız lazım destek zamanı
kim ne derse desin, Nike iyi oldu, inşallah da uğurlu gelir.
ha gayret renkdaşlar 300 bin olmasada 250 bine yaklasmamız lazım destek zamanı
imkanı olan alsın bir forma bu sene güzel işler olacak imkan dahilinde desteklemek önemli
Önce kara borsayı yok etmek gerekiyor o zaman görün siz kaç forma satılıyor ve ne yazık ki bir çok kişinin maddi durumu yok onun içinde kara borsaya yönelim oradan forma veya başka şeyler alıyorlar ve buda ne yazık ki BEŞIKTAŞ'IN zararı oluyor yanlız şunu söyleyebilirim Türkiye çok şeyin değişmesi gerekiyor ta baştan sona kadar