"Beşiktaş'taki sakatlıklar normal değil"

Kulüplerin hazırlık performansı üzerine konuşan Altaylı, "Beşiktaş'taki mesele şu ki kadrosu çok zayıfladı. Kadrosu yeterli değil şu an. Atıyorum Valverde, Messi giderse aynı futbolu oynayabilir mi? Çuvallar. Bu takımın hocası, kondisyonerleri var, hekim grubu var. Geçen sene çok zorlandıkları bir lig oynamadılar, çok yaşlı bir takım da değil. Bu kadar sakatlıklar normal olmamakla beraber bunu onlar daha iyi bilirler. Abdullah Avcı'nın fazla yükleme yapıp yapmadığını bilemyoruz. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacak mı? Hayır. Erken forma girmelerinin gerekçesi de olmadığı için bu sakatlıklar niye anlamadım"

Beşiktaş'taki Orhan Ak krizi
"Beşiktaş taraftarının ilkesel duruşu yerli yerinde"

Beşiktaş'ta taraftarın yardımcı antrenör Orhan Ak'a olan tepkisini yorumlayan Altaylı, "Burak Yılmaz gelirken yaklaşımları saçmaydı, dedim. Orhan Ak'a olan öfkenin başka türlü olduğunu biliyorum. Beşiktaş açısından baktığımda bu öfkenin ilkesel duruş tarafını haklı bulduğumu itiraf etmeliyim. Ne kadar bu konuda ilkesel duruşu olduğunu iddia eden Fenerbahçe taraftarının Emre konusunda pek sesi soluğu çıkmadı, sezon içerisinde göreceğiz ama 'Türkye Cumhuriyeti için dimdik ayakta durduk' dedikten sonra Emre Belözoğlu transferi acayip karşılanacak şeyler... Orhan Ak konusunda Beşiktaş taraftarının duruşunu özellikle Çarşı grubunun ilkesel yaklaşımları açısından
yerli yerinde bir davranış biçimi olarak görüyorum. Orhan Ak kaldığı müddetçe Beşiktaş camiası tarafından  sahipleneceğini de zannetmiyorum. Fikret Orman'ın başkan olduğundan bu yana ilkesel duruşuna da çeşitli konular hakkında rastlamadım. Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş Başkanından çok daha dik duruşlara sahiptir. O yüzden de stadın açılışına taraftar sokulmamıştır" ifadelerini kullandı.

Kulüplerin hazırlık maçlarındaki performansı

"Beşiktaş taraftarı olsam memnun olmazdım"

Beşiktaş taraftarı olsam memnun olmazdım. Ciddi gol sıkıntısı var, bu sıkıntı kolay kolay çözülecek görünmüyor. Galatasaray'da 'Hem Falcao hem de Cenk Tosun'u' alalım gibi planlar varken Beşiktaş sadece çok büyük bir golcü olan Burak Yılmaz'a bel bağlıyorsa yanlış yapıyordur.