31.12.2025 - 09:07

Takip Et:

Beşiktaş transfer için gözünü genç yıldızlara dikti

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kadrosunu güçlendirme planları kapsamında forvet hattı için de alternatif isimler üzerinde duruyor.

Transfer döneminde önceliği kaleci, stoper, sol bek ve orta saha takviyelerine veren Beşiktaş’ta, farklı mevkiler için de çalışmalar sürüyor. Kulüpte boşta bulunan U23 kontenjanlarından birinin kaleci transferi için ayrıldığı, bu doğrultuda Chelsea forması giyen Filip Jorgensen’in en güçlü aday olduğu ifade ediliyor.
Siyah-beyazlıların, genç kaleci için 1.5 yıllık kiralama seçeneği üzerinde temaslarını yoğunlaştırdığı belirtiliyor.
Diğer U23 kontenjanı için ise hücum hattına genç bir isim kazandırılması gündemde. Bu kapsamda gündeme gelen son isim August Priske oldu. İsveç’te yılın futbolcusu ödülüne layık görülen 21 yaşındaki oyuncu, geride kalan sezonda çıktığı 28 maçta 19 gol ve 2 asist üreterek dikkatleri üzerine çekti. Güncel piyasa değeri 1.60 milyon euro.
Öte yandan Beşiktaş’ın forvet listesinde yalnızca Priske yer almıyor. Siyah-beyazlıların, Nottingham Forest forması giyen Fransız santrfor Arnaud Kalimuendo ile de ilgilendiği belirtiliyor. Beşiktaş’ın, 23 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı ifade ediliyor.
Kalimuendo, yaz transfer döneminde Rennes’ten 30 milyon Euro bedelle Premier Lig ekibine transfer olmuştu. Fransız santrfor, bu sezon ligde ilk 11’de görev alamazken, 13 maçta 386 dakika süre alıp 2 gol kaydetti.
Kulübüyle 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kalimuendo’nun, 6 kez milli formayı giydiği de aktarıldı.

Sputniknews

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (9)

İko1903
31.12.2025 - 13:44

Kuzey ülkelerine yönelmek daha iyi.adamların iş disiplini ve ahlakı üst düzey.

Yanıtla Beğenme (0)
Mardin Kartali
31.12.2025 - 13:09

Saido manee yi alın

Yanıtla Beğenme (4)
Kemal
31.12.2025 - 11:28

Priskeyi fiyat ı artmadan alın. Fazla sulandırmayın hemen al promisede olur alın

Yanıtla Beğenme (0)
Carew
31.12.2025 - 11:08

Mtyland'dan sol kanat Aral Şimşir ve golcü Gluda Dju alınmalı. Biri Türk, diğeri de 23 yaş altı kontenjanına uygun. Kontenjan sorunu yaratmayacağı için eldeki yabancıları yollamayı beklemeden mutlak ihtiyacımız olan bu iki genç futbolcuyu almamız lazım.

Yanıtla Beğenme (0)
Zuzu
31.12.2025 - 10:26

Priske iyi transfer olur. Kesin alınmalı

Yanıtla Beğenme (1)
Tatar
31.12.2025 - 10:26

Yönetimlerden hiç bir şey beklemiyoruz.

Yanıtla Beğenme (2)
slimm
31.12.2025 - 09:58

Arnaud Kalimuendo bir garip transfer.forest ın niye transfer ettiği belli bile değil. çünkü ortada istatistik yok!

Yanıtla Beğenme (0)
kKing
31.12.2025 - 09:30

Ya ne genci Beşiktaş hangi yabancı genci almış parlatmış da genç yabancı alsın. Doğru düzgün aidiyet duygusu olan orta yaş adam alın. Beşiktaşı geçtim bu ülkede hangi takım genç yabancı alıp başarılı olmuş. İnsanı güldürmeyin.

Yanıtla Beğenme (6)
ERGEN SAVAR
31.12.2025 - 10:24

@kKing BOBO ya yaşı yetmez bu ergenlerin .

Beğenme (0)
Yergen Salçın
31.12.2025 - 09:55

@kKing Bobo

Beğenme (0)
Balıkçı
31.12.2025 - 09:28

Yav arkadaş siz kafayı mı yediniz ne kalimuendosu notungam forest ligin dibinde neredeyse adam o takımda oynayamiyor hocası forma vermiyor bu mu yani Beşiktaş bu mu git ligin dibinde ki takımın yedek oyuncusunu al neymiş 30 milyon Euro bonservis vermişler eeee napalim onlar keriz diye biz de mi keriz olalım tipik Serkan Reçber hareketleri bütün takımı böyle oyuncularla doldurur fırsat versen

Yanıtla Beğenme (2)