Gelecek sezon tranfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, 3 kulvarda mücadele edecek bir takım kurmak için kolları sıvadı. İşte Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan isimler...

KENAN KARAMAN

Schalke 04 ve Genoa'nın da ilgilendiği 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Alman basınından Rheinische Post Gazetesi'nde yer alan habere göre Kenan Karaman, Beşiktaş ile anlaşmaya yakın.

ELAYIS TAVŞAN

Sabah'ın haberine göre, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bonservisi Hollanda'nın NEC Nijmegen takımında olan Türk asıllı oyuncu Elayis Tavşan'ın transferini bitirdi.

BARIŞ ALPER YILMAZ

Süper Lig'in devleri Barış Alper Yılmaz için devrede. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Keçiörengücü'nün genç futbolcusu için kıyasıya rekabet halinde. Milliyet'in haberine göre, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın geniş listesinde yer aldığı öğrenildi. Yalçın'ın, yetenekli oyuncuyu beğendiği ve kadrosunda görmek istediği belirlendi.

TIMON WELLENREUTHER

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nun ayrılma ihtimaline karşı alternatif kaleci arayışına başlayan Beşiktaş, Timon Wellenreuther'i gündemine aldı. Anderlecht'te forma giyen 25 yaşındaki başarılı kaleci; Anderlecth, Mallarco ve Williem 2 takımlarında toplam 127 maçta görev yaptı.

JORGE CARRASCAL

Siyah-beyazlıların 23 yaşındaki Kolombiyalı 10 numara için River Plate'e teklif sunduğu öğrenildi. 1.5 milyon Euro'su şimdi, 1.5 milyon Euro'su ikinci sezonda ödenmek üzere 2 sene için 3 milyon Euro'luk kiralama teklifi sunuldu.

LEO PEREIRA

Stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Leo Pereira'yı gündemine aldı. Flamengo'dan ayrılmak isteyen Leo Pereira'nın transferini kiralık olarak bitirmeyi amaçlıyor.

SANTOS BORRE

Gelecek sezon mutlak şampiyonluk yaşamak isteyen Beşiktaş, Santos Borre için River Plate'e teklifini iletti. Yıldız futbolcuya Krosnadar ve Fenerbahçe'de talip.

ALEX TEIXEIRA

Beşiktaş, uzun süredir gündemde yer alan Alex Teixeira için girişimlerini sürdürüyor. Hürriyet'in haberine göre, Josef'in yakın dostu olan yıldız fubtolcu için Emre Kocadağ, "Teknik direktörümüz Sergen Yalçın'ın geçen yıldan bu yana transfer listesinin başındaki oyuncuydu. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ekonomik olarak yüksek rakamları aşağıya çekerek anlaşma zemini için ortam hazırladık" dedi.