Beşiktaş’ın kadrosunda görmeyi çok istediği Yunan golcüde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Benfica, futbolcusu için astronomik bonservis talep etti. Transferde Chelsea ile yarışan Beşiktaş ise 27 yaşındaki oyuncu için teklifini revize etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...
Transfer döneminde ses getirecek bir golcü hamlesi yapmayı planlayan Beşiktaş’ın, Benfica forması giyen Vangelis Pavlidis için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.
BENFİCA İLE YOLLAR AYRILABİLİR
Portekiz basınında yer alan haberlerde, Siyah-Beyazlı yönetimin Yunan yıldızın şartlarını araştırdığı ve transfer ihtimalini değerlendirdiği bildirildi. Şampiyonlar Ligi gelirinden mahrum kalan Benfica’nın yaz döneminde bazı oyuncularıyla yollarını ayırabileceği konuşulurken, Pavlidis’in de bu süreçte adı transfer piyasasında sıkça geçen isimlerden biri haline geldi.

CHELSEA DE TAKİPTE
Portekiz ekibinin oyuncu için yaklaşık 40 milyon Euro seviyesinde bir bonservis beklentisine sahip olduğu iddia edilirken, Kara Kartal’ın daha düşük maliyetli bir formül üzerinde çalıştığı belirtildi. Edinilen son bilgilere göre Siyah-Beyazlılar, 20 milyon Euro peşin ödeme ve performansa bağlı bonusları içeren bir teklif hazırlığı yapıyor.
Öte yandan İngiliz devi Chelsea’nin de Pavlidis’in peşinde olduğu ortaya çıktı. Kara Kartal, elini çabuk tutmayı ve bir an önce transferi bitirmeyi hedefliyor.

Haber kaynağı: Fanatik
YORUMLAR (27)
Aral şimsir alinabilir yedek kanat olarak bize leaoyu trossardı getir başkan forvete sorloth sag kanada anhtony al betisten başkannnn duy sesimizi ndidiyi sat manuya bedavaya xakayı al orkunla müthiş olur
la şu milli takımdaki aral çişmir denen çocuk var onu alın bari kanata
Ya bi gidin allah aşkına biz chealseyle yarısabilirmiyiz isterlerse alırlar bu kadar net isterse bizden daha az para versinler yine onlara gider bende olsam giderim
Sen git ganyan başkanını seç, Şanlı Beşiktaş'a başkan yap. Sonra da ağla
Oh varken ne kadar öncelikli soru işareti büyük paraları kanatlara harcamak gerekir kanısındayım
bu kanı bozuk beyinsiz karaktersiz çöp taraftarlar varken kimi alırsan al kötülerler, bunlar muhtemelen şenol fiko gelmedi diye kuyruk acısı olan parazitler
Aral Şimşir'i al en azından sol kanat transferinden kurtul. Türk oyuncu sayın artsın.
Trabzonla yarışamayan adam chelsea ile yarışacakmış.
Bu parayı etmez ! FB'nin Dortmund'dan aldığı santrafor gibi biri lazım bize de ! Keşke onu biz alsaydık !
Bitanede itrailli kanat bulursunuz izlersiniz.
Öncelikle 2 sol kanat, bir de sağ kanat alınız. VERİN CAN UZUN A 40 MİLYON ALIN, o çocuk 2 senede o parayı çıkarır ve çok iyi bir paraya da transfer olur. GAYLERE KAPTIRMAYIN. ARAL ŞİMŞİR DE İYİBİR SOL KANAT. BOUZAMANE TOURE Yİ DE ALIN SOL KANADA. SAĞ KANADA DA HARRY WİLSON U alırsanız takım ÇAĞ ATLAR.
Pavlidis’i istemezükk diyen zir cahil taraftar görüyorum. Alabildin de istememesi kaldı, öyle mi? Komedi yemin ediyorum. Keşke alabilsek ama 40 milyondan aşağı bırakmazlar ve emin olun bu rakamı ödeyecek başka takımlarda çıkar ki haberde adı geçen Chelsea ile transfer yarışına girebilmemiz mümkün değil.
Kapışma Chelsea njn yedeklerini al oynar kirala veya satın al Başkanın ceketi
Daha öncede yazdım benfica da 28 milyon alanyaya gelsin 2 milyon bırakın şu benfica çöplerini
Ne kapışması yaa komik olmayın. Denk takimmi ikisi, adam Besiktasa niye gelsin chelsea varken, akıl var mantık var. Beşiktaşın alamayacağı topcular üzerinden saçma sapan haberler yapılıyor, anca ayakkabısını alırız o da adam hediye ederse.. paramı var bu vizyonsuz yönetimde!
Adalıya sonuna kadar güveniyorum, elini taşın altına koyan büyük başkan. Efsane takım yaratacağına canı gönülden inanıyorum
Hüseyin Yücel başkan olsa 1. sınıf yıldızlar gelirdi. Bu Adalı, Fb'li Önder Özen'inden Gs'li Murat Kılıç'ına kulübün değerlerini çiğnediği yetmiyor, bir de Yunan topçuya dünyaları bayılma peşinde. Çok can sıkıcı. Derhal göndermeliyiz bunu.
@Adalı 👎😡 hüseyin yücel parası varsa önce gitsin kendi kafasına saç ektirsin
Boşver pavlidisi Daha uygun feyenorda oynayan pepi var
Yine Portekiz,yine mendes. 20 yıldır bu adama para yediriyorlar. Bjk'nin borcunun üçte biri bu adama, üçte biride bu adamın getirdiği çöplere gitti.
pavlidis keşke gelse be reis 20m bandına alabileceğin en netbisim @Hakan
Bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorum yine benficadan oyuncu almayalım artık yeter başka yerde başka takımda oyuncu mu yok birde astronomik rakam istemişler madem 200milyon Euro ayrıldı transfere düzgün yönetip iyi oyuncular alması gerekiyo
Kıçımla sesli güldüm. Chelsea'nin geçen seneki toplam geliri şaka değil, 800 milyon Euro civarı. Sadece FIFA kulüpler kupasında 100 milyon gibi para kazandı. Oysa BJK'nin toplam geliri 120 milyon Euro. Yani kim kiminle hangi konuda boy ölçüşebilir? Bizim toplam gelirimiz kadar parayı bir tek topçuya veren bir kulüp Chelsea yahu...