Beşiktaş resmi web sitesinden transferi kamuoyuna duyurdu.
Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde...
''Türk futboluna birçoğu yıldız olmuş binlerce sporcu kazandıran Beşiktaş Futbol Akademi, başta izleme birimimiz olmak üzere birçok kulübün izleme birimleri tarafından gelişimi yakından takip edilen, son olarak Kültürspor’da forma giyen 2015 doğumlu Ahmet Yavuz Türkhan’ı kadrosuna kattı.
Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Serdar Topraktepe, sahip olduğu potansiyelle gelecekte Türk futboluna ve Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız sporcumuza 'Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin' diyerek başarılar diledi.''

duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (37)
Bu süt oğlanı nereden buldunuz? Çok aradınız mı?
Hah tüy de diktiler şimdi oldu , sarmal büyük başkan
Şu çocuğun babası olsam bu devirde bunlarla poz verip çocuğu üzmezdim . Bak şunu söyleyeyim , ÇOK DA TİN
Bak sen Serdar’ıma gizli gizli bombayı patlatmış . Şimdi bebeler ligi düşünsün
Arroyo ve Ricardo’dan sonra beklenen genç yıldız . Yanındaki de muhteşem hocam . Yamalı sen dehşet başkansın , hele o hocan yok mu o hocan bastığı yerde güller açıyor . Tutmayın lan bizi
Gidenlerin yerini en iyi dolduran başkan 👍🏻 varsa kundaklık bir iki bebe dağa al Sarmal . Biz bekleriz sorun yok
Büyük başkan yıldızları tek tek patlatıyor . Dıgıdık dıgıdıııık
Küfür yemek için her yola başvuruyorlar 👏🏻👏🏻👏🏻 Bir taraftarla ancak bu kadar billur geçilir , iyi uykular
Geleceğin Kartal Kayrası, kiralama rekoru loading
Serdar topraktepenin olduğu yerde ot bitmez. Serdar futbolcu olarak da vasattı, teknik direktör olarak da vasat, altyapı hocası olarak da vasattır. Yıllardır altyapıdan vasat oyuncular çıkartıyor kendisi gibi.
Geleceğin Kartal Kayrası, kiralama rekoru loading
Bakıyorumda bazı taraftarlar alay ediyor, yaşından dolayı kulübe sezenişte bulunuyorlar, alt yapıya önem verirsin laf ederler vermez pahalı topçular getirirsin burun kıvırır laf ederler, bunlar taraftarlığı bırakın insan değiller, insan, bu çocuğu takip edin boş değil bu çocuk
@Ali yaşar boş beleş çocuk. Biz kanat istiyoruz sübyan transfer ediyorlar
Serdar hocam hepsiyle selfie devam belki biri patlarsa ilerde lazim olur
Anadoluda gelişim çağında olan çok güçlü ve teknik kapasiteli çocuklar var. Gel gör ki bunlar için bile referans lazım. Çok garip bir durum değil mi sizce.
Serdar bu isten anlamıyor. Semih, kartal, demir ege ve mustafa hekimoglu gibi vasat bir oyuncu olur serdar hocamızın ellerinde
Yavrumuzun Allah yolunu açık etsin,ama büyüklerde daha dikkatli olmalı çocukcağızı medya önüne çıkarmasınlar.
Bu çocuk geldiğine göre Rafa kesin gitti diyebiliriz;)
Klavuzu serdar topraktepe olanın burnu ..... çıkmaz. Serdar transfer ettirdiyse kesin vasat bir oyuncudur.
Gürcistan'dan 5 lise çağında oyuncu ile Karabağdan 5 çocuk getir..yerli inatçı istekli genetik özellikleri olabilecek yerliler ile takım kur.. Barhelona gibi süreklilik sağla..bu bir sistem haline gelirse kimse dağılmadan başarı gelir..sistem olazsa hoca da yer başkanda yer..bu yormaz adamı.
Bak buraya yazıyorum. Alt yapı çalıştırıcılarını Alman İtalyan çalıştırıcılardan oluşturun. Alt yapıda ki çimci bahçıvan hizmetli dahi yabancı olsun. kapıdan içeri girince oyuncu kendini Almanya da zannetsin. Tüm eğitimlerini antremanlarını yabancılardan alsınlar inanın 19 yaşında Kenan Yıldız gibi onlarca oyuncumuz olur. Bunları yazarken kendimizi küçük gördüğüm için değil biz duygusal bir milletiz. yetiştirdiğimiz topçularda duygusal oluyor.Disiplinide çok sevmeyiz.işimizi yaparkende dış etkenlerden çok etkileniriz. Beşiktaş alt yapısından gelipte son 5 yılda yıldız olmuş oyuncu var mı. yada son 20 yılda kaç oyuncu var. normalde 10 tane iyi oynayacak oyuncu her 5 yılda çıkabilmeli.
Biz kanat transferi beklerken sabi-sübyan transfer ediyorlar. Futbol akademisini teslim ettiginiz serdar efendiden bir cacık olmaz. Yıllardir altyapıdan çıkardıgı vasat oyuncuları gördük ve görüyoruz.
on yaşında çocuğu da transfer haberi diye sunmayın be kardeşim. çocuğa da yazık yani.. bu kadar resmi sitede adı yer almasına gerek yok. büyüsün de adından söz ettirsin. şişirmeyin muhammet demirci gibi.
Allah sizi bildiği gibi yapsın rakiplerin ocakta yapacağı transferlere bak bizimkiler her gün transfer diye 10 yaş 14 yaş çocukları transfer ettik diye haber yapıyorlar bu çocukları alsanız ne olacak Nihat kahveciden sonra alt yapıdan adam gibi futbolcu çıktı diyemezsin yıldız diye aldığımız bütün oyuncuları yok ettiniz bu kulüpte fener elif elması aldı sattı Ferdiyi aldı sattı Ardayı aldı sattı bunlarlar beraber aldığınız gençler nerede
Çürütülmek üzere transfer edilen bir genç kardeşimiz daha...
Bizde bir bebek bekliyoruz annemizin karnında messivari bilek hareketleri mevcut doktorunun yalancısıyım. Anlaşabiliriz şimdiden yarın geç olabilir demedi demeyin.
@EnbüyükBeşiktaş Allah anali babali buyutsun kardesim
Hayırlı olsun bu çocuk rafa silva'dan daha isteklidir orası kesin nekadar mutlu ALLAH yolunu açık etsin 😀😀😀
Yav kapatın şu alt yaşları on senede bir rıdvan ersin semih işte başka da yok o kadar yatırım bilmem ne boşa bi tane adam akıllı topçun yok
Böyle transfer haberi mi olur? Sanırsın Messi geldi. Neyse genç kardeşimize başarılar dileriz.
@AIXIA şimdi de kaka transfer. Birileri bize kakalamış.
Bende tranfer sandim