Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor...
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta transfer komitesi 3 yıldız ismi gündemine alırken, futbolcularla ve kulüpleriyle görüşmeler yoğunlaştırıldı.
Futbol Direktörü Önder Özen’in “3 futbolcu ile anlaştık” dediği isimlerin Borissa Dortmund’tan ön libero Salih Özcan, Arsenal’den sol kanat Leonardo Trossard ve Juventus’tan santrfor Dusan Vlahovic olduğu öğrenildi.
Milli futbolcu Salih’in “evet” dediği öğrenilirken, Trossard ve Vlahovic’e ise 3’er yıllık teklif yapıldı.
Vlahovic’in menajerinin teklife prensipte olumlu cevap verdiği, Trossard ile de görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi.
Haber kaynağı: Hürriyet
YORUMLAR (5)
YAA SÜREKLİ YALAN HABER NEDEN YAPILIR Kİ , SALİH VE DİĞERLERİNDE OLUMLU BİR ŞEY YOK.
Salih 500binden fazla verecekseniz sakın ha sakın almayın kalsın adam düz 2. lig topcusu. Ligden bedavaya oyuncu transfer ederiz.
İnşallah, bekliyoruz. Şurada 3 hafta kaldı Avrupa Ligi maçına hala ses seda yok.
Düğmeye de basıldı mi oralarda meşhur bı düğme olacaktı
Yalan haberden kim ölmüş önder özen amlaştığımız topçulardan iki dünya kupasında biirininde külüpte devir işlemi var dedi. Bu topçuların iksii zaten serbest oyuncu statüsünde, sallarken bari biraz düzgün sallayın